Flort ilişki hayatım karmaşık ve yoğundu bi donem kendimi yanlış secimlerle fazla hırpaladım, şimdi guzel bi ilişkim var tabi sonrasında hayat ne getirir bilemem.
Asıl konum arkadaşlarımı cok ozledim. Eski ortamımı dostluklarımı cok ozledim. Aramızda cok ciddi sorunlar olsaydı belkide bu kadar uzulmeyecektim. Cok yakın arkadaşımın evlenmesi ve eşinin kısıtlayıcı olmasıyla aramız acıldı elimden geleni yaptım evine gittim orda arkadaş toplantıları yaptık yedik ictik ama bi yere kadardı cocuk sahibi olmasıyla yine aramız acıldı ve daha fazla tolerans gosteremedim. Yuvasında evinde huzurlu olsun her zaman.
Yaklasık 4 ay once kız kardeşim dediğim 7 senelik dostumla aramız acıldı. Anlamsız bi sogukluk oluştu tatil donuşu. Yine yapıcı olmaya calıştım sebebini sordum bi acıklama yapmadı bende fevri davranıp sildim her yerden. 1 ay sonra yılların hatrına aramalıyım dedim aradım ulaşamadım. Geri donuşte alamadım. İcim huzursuz ben mi yanlış yaptım kalbini kırdım diyorum. Anlam veremiyorum.
Şuan ilişkim yolunda gidiyor tabi sonrasını bilemem. Bitebilir devam edebilir her şey olabilir ama bakıyorum da kendi hayatım kalmamış gibi. Erkek arkadaşımın arkadaşlarıyla plan yapar olmuşum birden onların grubuna dahil olmuşum. Yerim burası mı buraya ait miyim hic sanmıyorum. Yarın bir gun birbirimizden koptugumuz an sanki koskoca hayatın icinde yanlız caresiz kalacakmışım gibi.
Arkadaşlığımın kopmasının sebebini erkek arkadaşıma bağlıyorum istemsizce cunku ne zaman ilişkim başladı o zaman bizim aramız acıldı.
Bunların yanında iş hayatım yolunda kendi mesleğimi yapamasam da bu krizde duzenli maaşımı alıyorum, iş yerimde seviliyorum. Sorunum yok..
anlattıklarımın cokta caresi yok biliyorum sadece bi şeyleri kabullenip aşmam gerek. Bu bi ic dokme diyebilirim.
Keşke elimde ki imkanlarım daha fazla olsaydı, arayıpta ulaşabildiğim insanlar olsaydı her şeyi yoluna sokardım..