sonunda (sanırım) evleniyorum
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- sonunda (sanırım) evleniyorum
-
03-10-2022, 08:40:17arkadaşlar merhaba. onceki konularımı belki az cok hatırlayan olmuştur. nişanlımdan bi hatasından dolayı ayrılmıştım. ailem once baskı yapmıştı istemedikleri icin( sebebide daha once evlenmiş ve 2 cocuklu olması), şans verdiklerinde cok sevmişlerdi,ama sonradan ben nişan attıktan sonra kesin bi dille karşı cıkıp hatta olay beni dovmelerine kadar gitmişti. bu donem icerisinde biz nişanlımla duzeldik,atlattık coğu şeyi ama gunlerdir ailemi duğun icin ikna edemiyorduk inada bindirmişlerdi. dun cok şukur ikna oldular. ama şimdide şu sıkıntı var,ailesiyle asla goruşmeyiz diyorlar ve bunun haricinde annem her işe dahil olmak istiyor. gelinlik, ev, alışveriş vs.. ikna ettiğim icin şuan sesimi cıkarmıyorum.ama hep kendi dediği olsun istiyor. gelinliğini ben sececem sen zevksizsin gibi laflar sayıyor. kendisi cok zor bi insan. aslında biz gecen hafta evi tuttuk ama tabi ona soyleyemedik henuz. ev bakıcaz,konumu şu falan dedim, iyi değil orası dedi onada kulp buldu. ki dediği semt cok elit biyer. şimdide ailem yuzunden nişanlımla aram bozulsun ve tatsızlık cıksın istemiyorum. neler tavsiye edersiniz