mrb Arkadaşlar uzun suredir bu siteyi takip ediyorum bu ikinci uyeliğim. eşimbeni bir ay boyunca aldatmış.Emlakcılık yapıyor kendisi.Ev buluverdigi iki Cocuklu boşanmışbir kadınla.Bir akşam kadın bunamesaj atmış o şekilde yakaladım.Evde sorun mı ne cıkmış eşim de anahtar varmış sana ihtiyacım var evin anahtarını bana getir verir misin diye akşam saat 7:00'de.Biz tartıştık sonra her şeyi anlattı.Ben de gece telefonun online işlemlerinden kadınla ne zaman konuşmaya başlamiş falan onlara baktım.Gunduzleri konuşmuş gece telefonu ortalık yerde olur cunku akşamları numarasını engelliyor muş akıllı beyfendi.Neyse bayağı bir tartıştık kavga ettik ben bittim boşanma davası actım anlaşmalı olacak dedim imza attırdım.Mahkeme bize uc hafta sonraya gun verdi.Bu arada her gun ozur diledi her gun yalvarmalar filan.Ben aslında af etmezdim ama uc tane kucuk cocuğum var.en buyugu 9 yaşında.Gidecek bir yerim yok.Annem babam yıllar once vefat etti ablam ve abim var abim yeni evlendi.Ablam yeni oğluna duğun yaptı. Yani herkesin kendince buyuk sorunları telaşı hayat kavgası var.Ben ne yapacağım bilemedim af ettim.Ama affettiğin gunden beri bir ay oldu her gun kafamda deli Sorular.Hem kendimi yiyorum hem her akşam olmadık bir zamanda onla tartışıyorum.Ne yapacağım bilemiyorum unutamıyorum da bana yaptığını.Şuan yazarken bile boğazım duğumluum gecer mi bunlar ya da ben eskisi gibi nasıl guvenirim.Kendisi de yıllardır on yıllık evliyiz ben yalanı sevmem kimseyi kandırmam aldatmam gibi kendince kendini beyefendi gosterir.