Merhaba arkadaşlar
Eşimle sorunsuz bir evliliğimiz var. 6 yıllık evliliğimizde birbirimizi kırmamaya birbirimizi mutlu etmeyen ozen gosterdik. İşlerimizde iyi olduğundan maddi acıdan hic sıkıntı cekmedik cok şukur.
Eşim 4 ay once 10 arkadaşı ile birlikte işten cıkarıldı. Cok uzuldu hep destek oldum takmamasını soyledim birşekilde iyi bir iş bulana kadar idare ederiz dedim. Elimizde takılarımız var bankada paramız var gerekirse ordan kullanırız dedim. Kendisi ısrarlar bana kendimden ve cocuğumdan kısmam gerektiğini yoksa cok uzuleceğini soyledi. Kartlar krediler kira derken bu ay sıkıştık bankadan para cekmesini istediğimi soyledim olur dedi erteledi acaba cekmek istemiyor mu diye duşundum takı bozalım dedim olur dedi erteledi. İşten cıkarılan bir arkadaşı ile mesajlarını okudum tum parayı ve takıları bozdurup iddada kaybetmiş. Beynimden vurulmuşa dondum konuştum ona sordum yok oyle birşey diyor nerede ozaman diyorum yok diyor borc verdim alamadım diyor.sabaha kadar uyumuyor yemiyor icmiyor cok uzuluyorum. Şuana kadar aramızda hic para muhabbeti olmadı şuan bana para muhabbeti yapıyorsun neyin eksik diyor cok uzuldu hayasızında farkında ama artık cok gec . Allah ’a şukur eksiğim yok ama yıllarca olan birikim de yok. Gecen ay maaşım yattı tum parayı cekmiş yine para ortada yok. Kartım onda şuana kadar ben hic para mevzularına karışmadım hep o hallederdi herşeyi,fazlası ile harclık verirdi banada. Ona surekli para muhabbeti yapıp kırmak istemiyorum bir şekilde kırmadan kartımı alıp evi benim gecindirmem gerekiyor yetmeyeceğini de biliyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim fikirlerinize ihtiyacım var.
iddaa ve eşim
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- iddaa ve eşim