Benim evim cok gurultulu arkadaşlar oyle boyle değil .

İşe hep uykusuz gidiyorum cunku uyumam mumkun değil ayak sesleri geliyor surekli akşam da hep konuşma sesleri geliyor.

akşamki gurultuler problem değil diyelim hadi ama gece gec saate kadar takriben 2 yi buluyor kesilmiyor bu ayak sesi sabah da 6 da tekrar başlıyor nasıl iş anlamadım. Sizce boyle bişey mumkun mu hic mi dinlenme ihtiyacı hissetmiyor mu insanlar yurume sesi hic kesilmiyor hem cok az uyuyup hem surekli ayakta dolaşan biri var , bu konuda bir teziniz var mı ?

Hafta sonu bile en gec sabah 7 de başlıyor gurultuler.

Gittim konuştum ust katla onlardan geldiğini kabul etmiyorlar bu bina boyle başka yerlerdeki sesler de geliyor bizden gelmesi imkansız dedi kadın. Ama ayak sesi dedim yani sizden başka nerden gelebilir benim cocuğum falan yok biz zaten dikkat ediyoruz nasıl gelsin diyor vs vs bi noktaya varamadık yani . (Şoyle bir hususu paylaşayım evde 3 kişiler anne baba ve 22 yaşlarında bir cocuk )

O da haklı olabilir belki cok normal yuruyor ama gece beni uyutmayacak kadar ses geliyor bana ( bina eski cunku ). Sanırım konuşma seslerinin bir kısmı da başka dailerelerden dediği gibi 3 kişiden o kadar yoğun ses cıkmaz cunku .

Uyuyamadığım icin başağrıları ve yoğun baş donmeleri yaşamaya başladım durum ciddiye gidiyor yani .
Taşınmaktan başka carem yok gibi.

Ben bu durumdan dolayı taşınmak istemem kira sozleşmemin bitmesini beklemem gerekmez değil mi ?