Herkese Merhaba. Uzun suredir isin icinden cikamiyorum. Babami kaybettim once o siralar biriyle yeni baslamistik ama iste olmadi babamin hastaligi aramizdaki uyusmazliklar... Sonra annemi ayaga kaldirma cabasi derken akraba sorunlari su bu hayat akip gitti. karsima birileri cikti ama ben onu unutamadigimdan hep kiyasladim falan derken olmadi. Gecen yil da cok buyuk sikinti yasadik o siralarda biri ile tanistik ama netten onun bir suru kizla fotosunu gordum. Hoslanmistim aslinda. Ama fotolari gorunce vazgectim zaten 1 kere gorusmustuk. Ama iste simdi keske o kadar fevri olmasaydim diyorum. Gelin gorun ki geri donus yok. Simdi evlenmis olurdum belki cocugum olurdu diye dusumcelerdeyim. Annemle birlikteyim gecenlerde rahatsizlandi. Cok korktum. boyle yapayalniz bilmiyorum. Bazen hata ettigimi dusunuyorum. Artik gec kaldigimi da dusunuyorum tabi. Cikmazdayim. Cok daraliyorum. Kimseye de anlatamiyorum. Aslinda biraz da korkuyorum aldanmaktan yanlis hareket etmekten. ne bileyim sanirim hersey icin gec kaldim.