Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık dort senelik evliyim.Bir yıl once kayınvalidem rahatsızlandı kalp krizi geciriyorum yetişin dedi koştuk.Ambulans falan ama acilde birşeyin yok dediler kendisi rahatsız olduğunu usteleyince kardiyolojiden randevu alın o zaman detaylı muayene olun dediler.O surede kayınvalidem ben yalnız yaşıyorum yalnız başıma olucem bilmem ne binbir bahaneyle bizi yanına taşınmamız icin ikna etti.Biz apar topar taşındık.Neyse ben 15 gun sabahın korunde kalkıp hastanelere goturdum.Şikayetleri merdiven cıkamamak cabuk yorulmak ve ağrı cekmek.Doktor teyzecim kalbinde tahlillerinde hic bir sorun yok dedi, artık 60 yaşındasım bunlar normal dedi gonderdi bizi.Kadının hic bir şeyi yok.Aynı evin icindeyiz bir kere yuzu gulmuyor sabah erken kalkıyorum kahvaltı yapıyorum kendisi saat 1 de kalkıyor onu neden beklemedim diye surat yapıyor.Surekli of poff sesleri geliyor.Her zaman odamın pis olduğundan bahsediyor ne kadar temizlesemde asla begenmiyor.Kendisi gencliğinde esimle dogru duzgun ilgilenmemis umursamamiş ama ne hikmetse evlendikten sonra oğlu kıymetli oldu.Butun gun surekli gelip oglum aksama ne yiyecek diyor.Yapacagim yemegi soyluyorum e ben onu yemem biz ne yiyecegiz diyor.Gorumcemin cocuklari eve geliyor surekli onlara yemek yapmami istiyor.Ben bunlara hep susuyorum huzursuzluk cikmasin diye.Bugun hamur isi yapiyorum oglum onu yemez ona ne yemek yapacaksin derken ustune esim aradi sesli bir sekilde onada oglum ne yiyeceksin aksama diye soruyor bende dedimki artik nefret ettim surekli yemek konusmaktan bunaldim.Bu sefer basladi piii geline bak ben şuan şoktayım vay bee cik cik cik bende dedimki anne oglun 35 yasinda cocuk degil acliktan olmez hem hangi gun ac biraktim yeter artik bu sefer aglamaya basladi.Ben artik bu kadina da bununla yasamaya da katlanamiyorum.Esime soylesem o kiyamet koparacak annesine bagirip cagiracak bu seferde ana ogul arasi acmis olacagim diye esimede soyleyemiyorum icime ata ata bittim tukendim.Hic mutlu degilim ne yapmam gerek bilmiyorum.Suan maddi ve manevi anlamda ayri eve cikma imkanimizda yok.Bu kadinin laf sokmalari suratsizligi beni yedi bitirdi.cok uzun oldu hakkinizi helal edin ama anlatip desarj olmazsam delirecektim artik.