Merhaba arkadaşlar. Benim sacma bir derdim var. Kv ve gorumceyi cok takıyorum. Mesala kv soğuk konuşsa aramasa yada gorumce oyle yapsa kafamda kuruyorum yok niye aramadı yok niye soğuk konuştu vs diye. Sonra eşime yansıtıyorum bu sefer sinirleniyor bunlara mı takıyorsun sanki başka derdimiz mi yok diye. Adam haklı. Yaa aslında cidden başka buyuk dertlerimiz var. Zaten hayat cok yoruyor beni eşimi.(maddi sıkıntılar vs)Birde boyle sacma şeylere takınca cok gıcık oluyorum kendime. Takmak istemiyorum yaa. Eşime cocuğuma kendi yuvama bakmak istiyorum. Onlarlada normal konuşup hayatıma bakmak istiyorum. cidden kimse annen kardeşin gibi olmaz olmuyormuş. Ben onlarla kotu de olmak istemiyorum. Cunku eşim cok uzulur hem de gerek yok huzursuzluğa. 5 senelik evliyim bu arada. Kv ve gorumce hamileyken cok kırdılar beni. Kıskanclık cok var ikisinde de. Ben onları ailem olarak gordum ama onlar oyle gormemiş. Hamilelikte ortaya cıktı bunlar. Sonra ozur dilediler bende eşim ve kp hatırına affettim ama aklıma geldikce sinirlerim bozuluyor. Dolayısıyla yaptıkları herşey batıyor ve altında birşeyler arıyorum ama bu durumdan bende eşimde cok yorulduk eşim takma boşver Allah goruyor diyor. Son bir ornek vermek istiyorum. Eşim tatil ayarlamak istiyor yaza. Ama inanın gorumce bunu bile kıskanır. Kuser eminim. Eşime onlara soylemeyelim ya da gitmeyelim diyorum. O da sacmalama ikimizde calışıyoruz kimsenin karışmaya hakkı yok diyor. Bu gune kadar da hic 5 yıldızlı otele gitmedik. Maddi olarak da sıkışırız aslında. Laf ederler. Hem borcları var hem tatile gidiyorlar diye. Yaa ne olur bana bir akıl verin. Onları duşunmek takmak istemiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz onları takmamayı.