Herkese merhaba.
Benim bir yan komşum var. Tek başına yaşıyor. Biraz psikolojik sıkıntıları var ailesinden destek goremeyen yurtta yetişmiş eş şiddetinden farklı bir ile kacıp gelmiş bir hanım. Biz hic gidip gelmedik bazen kapıda karşılaşınca selamlaşırız o kadar. Gelelim konuya benim bu komşum 1.5 yıldır ayda bi kere bağırma cıldırma sesleri işe binayı ayağa kaldırıyordu. Erkek arkadaşı kapısına dayanıyordu abisi dovuyordu filan. Kapısına defalarca polis geldi. Hepsinde de inkar etti icerde kimse yok diye ancak gozumle gormuştum kapısına insan geldiğini her neyse bu komşu erkek arkadaşı ile kavga etmişti adam kapıya dayanınca cama cıkıyor atlarım derken kayıp duşuyor. Olayı ben gormedim o ara ailemin yanındaydım. 4.kattan kaldırıma duşmuş ama sağ kaldı tabi cok uzun suredir tedavi goruyor iyileşemedi tam derken yine dun akşam cıldırdı kırdı doktu ağladı yaklaşık 2 saat aralıksız avazı cıkana kadar bağırdı en son sustu. Bu akşamda kapıdan sesler geldi gittim baktım polis dolmuş kapının onu eşim cıktı sordu hayırdır diye komşu arkadaşlarına mesaj atmış hakkınızı helal edin diye arkadaşı gelmiş kapıyı acan olmayınca ses soluk da yok o yuzden polisi cağırmış neyse polis geldi cilingir cağırdı cilingir gelmedi kocbaşı ile kırdılar kapıyı kocbaşı ile her kapıya vurduklarında benim evim titredi resmen. meğer kadın icerde uyanıkmış bişey yapmamış ama bilerek acmıyormuş kapıyı. kadın cığlıklar atıp yine cama yonelmiş atlıyacağım diye sonra itfaiye geldi bizim kata kadar cıktı mahalle muhtarından tutun copcuye kadar herkes bizim binanın onune yığıldı cekirdeği alan izliyor camlara cıkamıyoruz bize bakıyorlar filan kapının onu polis ambulans ekipleri kaynıyor. Neyse polis en sonunda bayıltmış goturduler ambulansla olay yeri inceleme geldi gitti bu olaylar yaklaşık 2 bucuk saat kadar surdu. Biz bu kadının olayları ile 1.5 senedir artık bıktık surekli bi yaygara kopuyor surekli polis kapımıza dayanıyor gercekten ağlamaları bağırmalarını alttan alıyoruz ama rezillik arşa cıktı. Normal zamanında da zaten hep gece 12de eski bir camaşır makinası var onu calıştırıyor gunduz evde ama gece tangır tungur sabaha kadar bunu dinliyoruz bıktık iyice. Ev sahibimde cok paragoz bir insan biz buraları bilmediğimizden ederinin uzerinde tuttuk. Ustune ustluk tuttuktan sonra aidat kararı alındı onu veriyoruz ve bu aydan itibarende zam yaptı. Seneye taşınacağız diye sabrediyorduk ama artık sabrımız kalmadı eşim yarın ev sahibine de buradan taşınacağımızı soyleyeceğim diyor. Arada derede kaldım bir yıl icin taşınmaya değer mi kontrat abonelikler kış ortasında ne yapacağım diye duşunuyorum ve bu oturduğum yer cok kotu bir mahalle taşınırsam daha merkeze gitmek istiyorum orada da kiralar yuksek. sizce bu konuda ne yapabilirim kiracı olduğundan imza toplayıp binadanmı cıkarttırsak artık gercekten sabrımız kalmadı.