Merhaba arkadaşlar yardımınıza cok ihtiyacım var lutfen bana yardım edin

bundan 1 sene once Almanya'ya gelin geldim Bu bir sene icinde cok sabrettim surekli surekli yeni yeni şeylerle karşılaştım Turkiye'de nikah kıydık yaklaşık 9 ay sonra Duğunumuz oldu Almanya'ya geldim gelin olarak burada oğrendim ki eşim benim ile nikah kıymadan once Meğer kumar oynamış internet uzerinden belki bilenler bilir otomatik adı Her neyse ben de bunu Almanya'ya gelince oğrendim bana 10000 euro dediler ama meğersem 19000 artı 6000 euro borcu varmış bankadan kredi cekip Odemiş ama bu seferde bankaya borcu var her hafta Kağıt geliyor odemezseniz mahkemelik olacaksınız diye Ben bu sure icinde cok sabrettim duzelir diye baktım ama duzelmiyor Şimdi arkadaşlar Ben kac defa eşimi uyardım Bana durust ol dedim olmadı Ben de en sonunda Turkiye'ye doneceğimi soyledim ama o zannetti ki ben bunu yapamam Şimdi bana diyor ki Eğer gidersen Kendimi asarım yada seni oldururum diyor Arkadaşlar ben cok Severek evlendim cok sevdim Eğer eşime bir şey olursa onun borcları bana mı kalıyor Ama bu borclar Nikahtan onceki borclar Ben hicbir şey imza atmadım Sadece kira sozleşmesine imza attım o kadar Bu arada eşimin ailesinden de cok cekiyorum kuzenim burada yaşıyor Aramızda bir saat var Bana bir ay sabretmem gerektiğini Bir ay sonra Turkiye'ye gideceğini O işteyken beni alıp Turkiye'ye getireceğini soyledi Şimdi bunu borclarını mahkemeye sunsam kanıt olarak boşanabilirmiyim artı ona bir şey olursa borcları bana mı kalıyor Lutfen yardım edin bana icimde artık en ufak Sevgi kalmadı durust olmadı kaybetti cocuk yok ben artık bıktım cok zor gercekten