Gecen sefer ki konumda eşimi dinleme cihazı ile dinlemek istediğimi yazmıştım. Şuphelerimde ne kadar da haklıymışım. Cok korkuyorum iki gecedir hic dunden beri gozumu kapatıp uyuduğum yok dinleme olayına gerek kalmadan telefon operatorlerinin hesap gecmişinden surekli konusulan ve kayıtlardan silinen bi numara gozume carptı ilk başta beni aldattığını sandım ustune gittim en son tamam artık bavula bebeklerimin ve benim kıyafetlerimi toplayıp gidiyorum dedim nitekim gercekten gidiyorduk fakattttt bana herşeyi anlatacağını soyledi beni dinle diye yalvardı eşim uyuşturucu madde kullanmış 4 ay icinde 3 4 kere ben bunu duyunca şok oldum o an olmek istedim ne dicegimi ne yapacagimi şaşırmış durumdayım ağlamaktan gozlerimde yaş kalmadı hala şoktayim boyle birşey asla beklemiyordum bi gun buraya bunları yazacagimi soyleselerdi inanmazdım ama oldu işte(( şimdi ben ne yapmalıyım bu sureci nasil yonetmeliyim cok korkuyorum haberde cıkan uyuşturucu bağımlıları gozumun onune geliyor soğuk terler dokuyorum kaskatı kesiliyorum nasil bir yol izlemeliyim tecrubesi olanlar veya olmayanlar lutfen bana bi akıl verin beynim durmuş gibi