Kizlar başıma soyle bişey geldi. Yeni biriyle tanıştım. Ilk bulusmamizda ikimiz de birbirimizden elektrik aldık. Ve akşam eve donduğumde bana, benim hakkımda ne duşundun diye sordu. Ben de, ikimiz de kalici bir iliski olmasini istedigimiz icin, durust olmak adina hayatımda hic olmadığım kadar acık bir şekilde kalbini ve gururunu kıracak şeyler yazdım. En kotusu de, hakkında bircok iyi şey dusunmeme rağmen onların bir tanesinden bile bahsetmedim. Ama aynı mesaj icinde, bunlara dikkat edersen ben seni tanımaya devam etmek isterim de dedim. Sonuc, korkunc kırılmış ve artık sevgili olarak goruşmek istemiyor. Gunlerdir onlarca mesaj attım, telde de konuştuk. Defalarca cok uzgun oldugumu, cok pişman olduğumu, cok utandigimi soyledim. Olmuyor. Hazmedemiyorum diyor. En son 3 gun once, seni daha fazla rahatsız etmiycem, sen kararını verince yazarsın dedim. Hala bişey yazmadi. Ben de yazamıyorum artık. Arkadaş olarak arayabilirsin ama sevgili olmaz bundan sonra demişti. Ben yine de en son, bir daha yazmiycam dedikten sonra bir daha bişey yazmadim sozumu cignememek ve onu taciz ediyor gibi olmamak icin. Ne dersiniz kızlar, affeder mi beni, ben nasıl bir yol izleyeyim? Bu arada soylediklerim; daha temiz kıyafetle gelmeni beklerdim, araban da temiz değildi, sigara kokuyorsun, ben bakımlı erkek severim falan gibi seylerdi. Şimdi bile utanıyorum