Ben memleketteyken hoca son anda sınav yapacağını soylemişti ve okul yonetmeliğinde sınavların donem başında yapılacağı belirtilmeli diye madde var, bu staj adı altında sınav ve son gun soylendi bu yuzden sınava giremedim diye stajımı yaktılar herşey sınavmıs gibi bana 0 girdiler vizem finalim 80 ama stajdan puan gelmesiği icin drsten kalma ihtimalim var sınırdayım bununla ilgili konu acmıstım.

Bende dekana dilekce yazdım mazeret sınavı istiyorum bu sınavın onceden soylenmesi gerekiyordu diye, bi arkadasımda başka biseyden şikayetci oldu, hakkımı aradıgım icin susup oturmadığım icin notumı duşurmeye başladılar sinirlerin bozuldu ağlıyorum surekli , başka bi dersin hocası odev istemişti ama yetişemediği icin mailden hocaya gondermiştik, ortada anlatılmayan bir konu var ve 5 kişinin adı yazıyor diğer 3 arkadaşa 90 girmiş ben ve arkadaşa 50 girmiş şikayet ettiğimiz icin iyice bunalıma girdim mahvettiler onca emeklerimi cop ettiler gercekten elim Ayağım titriyo notlarımla oynanmaya başlandı ben şuan cimere yazsam ya da nerelere yazsam sonuc alabilirim gercekten cok isbatlı delilim var lutfen yardım, goz gore gore duşuruyorlar ,