Bugun sevgilim okuduğu şehirden tatil icin benim bulunduğum şehire geldi. Ailesi de burada yaşiyor.
Ucağı sabah indi biz de sabah bulusup kahvaltiya gittik. İnanin kendime o kadar ozendim ki.. İki saat boyunca hazırlandım kendimce karşisina kusursuz cıkmaya caliştim. Ama maalesef buluştuğumuzda ilk tepkisi "gozlerin cok yorgun, niye gec uyudun" oldu

Sonra gittik bir yere yemek yemeye. Siparişi vermeden once alacağımız şeylerin fiyatini hesapladı.

Sonra yemekten cıktik kucuk yeğenleri icin hediye almak istedi. Uzaktan geliyormuş eli boş gitmek ayip olurmuş. Ben tabi ki buna karşi cikacak değilim. Hakkim da yok. Ama bana en son gecen sene hediye almışti. Siz yanlış bulabilirsiniz belki ama inanin ben ondan pahali bir hediye beklemiyorum. Beş liralik bir bileklik bile alsa beni duşunduğunu hissettirirdi bana. Neden bilmiyorum ama bana parasini kiymiyor . Lutfen beni yanliş anlamayin

Ve son olarak bugun benim icin cok onemli bir sınavin sonucu aciklanacakti. Bundan sonraki hayatimizi şekillendirecek diyebilirim. Sonucun bugun acıklanacağını soyledim beraberken. Ama bu saat oldu sonucu sormadi bile ve bunu defalarca yapti daha onceki onemli donum noktalarımda
Konudan konuya atladim belki biraz, ama lutfen beni anlamaya calisin kizlar .

Beş yilimi verdim, belki ayrilmak doğrusu ama emin olmadan vazgecmek istemiyorum. Kendimi kotu hissediyorum kizlar. Yardim edin