İcime kurt duştu..
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- İcime kurt duştu..
-
03-10-2022, 08:33:44Arkadaslar sosyal medyada biriyle tanıştım. Birbirimizden hoşlandik ve tanışmaya karar verdik. Whatsappta konuşmaya başladık. Bu bana kendi fotolarini, is kimliğinin fotoğrafını, ailesinin fotolarini gonderdi guven vermek icin, her şey cok iyiydi. Ben de ailemin fotosunu gonderdim. Cok guzeller dedi. Sonra, dayısını cok seviyormus onun fotosunu gonderdi. Yanında genc biri. Herhalde gencliği dedim ama benzetemedigim icin de sordum, dayının yanındaki kim diye. O meğer oncesinde dayım ve kuzenim diye yazmış. Sonrasında bir suru foto daha gonderdiği icin arada gormemişim ben. O soruma cvp vermeyince, dayının yanındaki yakışıklı kim dedim bu sefer. Kuzenim dedi. Ben de, kuzenine de yakışıklı dedim ama kimin kuzeni dimi dedim guldum. 2 saat kadar sonra telde konuşurken durup dururken ablan da hoşmuş dedi. Ben de bozuldum ama caktırmadim. Bunu soylemesi ne alaka? Ne gerek vardı ki? Kısas mi yaptı sizce. Kac yaşında adam yapar mı boyle bişey? Kısas değilse daha kotu, beni tanımaya başlamış biri ablama neden iltifat ediyor ki? Biz evlenince her zaman gorecek ablami sonucta. Icime kurt dustu. Bem de guzelim ama sadeligi seviyorum. Ablam her zaman bakımlıdir. Ona da dedim bak ben sadelikten yanayim. Tabii makyaj yaptigim da olur yerine gore. Ama doğal halim budur. Sen eğer suslu seviyorsan baştan soyliyim dedim. Hayır dedi. Ama iste ablama durup dururken hoş demesi beni korkuttu. Ablam boşandı. Daha sonraki bi konusmamizda konu nasıl acıldı hatırlamıyorum, ablan ne zaman boşandı dedi. Belki o dogal bir soruydu ama e şimdi ilkinde hoş dediği icin boşanmasini sorması da rahatsız etti beni. Ne diyorsunuz kızlar?