Ayh cok sinirim bozuk.

Erkek kardeşim 21 yaşında . 5 yıllık kız arkadaşı var. Kızla tanışıyoruz konuşuyoruz arada , cok iyidir cok severiz ailece. Kardeşim sorumsuz, yalancı , bencil bir tip. Ah bunu soylemek ne acı.
2 hafta once bize geleceklerdi .Kardeşimi aradım acmadı . Kız arkadaşını aradım yanımda değil ben henuz kendi evindeyim almaya geliyor dedi.
Ardından annemi aradım yolda misiniz bir kac şey isteyecektim diye.
Daha cıkmadık diyince şaşırdım.
Evde mi kardeşim telefona verir misin dedim. Annem mutfakta zaman gecirir hep, evde kardeşimi arıyor bulamıyor , en son annem kendi odasına baktı , kardeşim orada . Kapıyı acmıyor . Kız arkadaşı yanındaymis. Anneme kapat dedim telefonu kardeşimi aradım hemen.
Acti, hem yalan soyledikleri icin hem yaptıklarını ayıp karşıladığım icin bayağı kızdım . Yuzume kapattı.
Annemi aradım sen gel onlar gelmesin diye annem telefonu actı ki , duysanız o kopek nasıl bağırıyor anneme birşeyleri kırıp dokuyor annemin ustune yuruyor. Annemin nasıl korktuğunu telefondan anladım. Hatta bir ara telefonu duştu elinden kadıncağizin.

O hayvanın ne tur pisliklerinin ustunu ortmeye kalkıyoruz bilseniz. Karakola gittim o sinirle. Şikayet edecektim annemin yalvarmasina dayanamadım kapıdan dondum.

O akşam kızla konuştum. Yaptığının ayıp okdugunu, bir daha evimize gelmemesini soyledim. Tatlı sert bir dille uyardım. Bir daha gelmeyeceğini soyledi konu kapandı. (Kardeşim kızı cok aldattı bir kac başka durumu var , kıza yuz bin kere ayrıl bundan sana koca olmaz kendine yazık etme hayatına yazık dedim dinlemiyor)

Dun annemi hastaneye goturmuş kardeşim . Annem kanser (sağlık dualarınızı istiyorum ) .
Donuşte kardeşim anneme derneğe gitmiyorsun kac zamandır seni oraya gotureyim demiş.

Annem altında birşey aranıyor ama adım gibi eminim ki kızı yine eve getirdi.
Ama ispat yok kıza yine yazacağım ne diyeceğim. Bu sefer nasıl uyaracagim. Bıktık ya aileden kac kişi uyardı kac kere soyledik şu kızi eve getirme diye. Tamam diyor sonra yine aynı .

Ya getirde , salonda otur mutfakta otur , annemin yatak odasına kapanmak nedir. Ayıp ya ayıp.
Yazık annemin gucu yetmiyor buna.
Babam ayrı dunya. Evde kimsenin kimseye lafı gecmiyor.