merhaba, bu bir hastalık mı, hastalıksa nasıl hareket etmeliyim. Yardımcı olursanız cok sevinirim cunku herkes mi boyle yoksa ben de mi bu sıkıntı bilmiyorum.Sıkmamak adına maddeler halinde yazacağım.
Orneğin ertesi gun eve kargo gelecek. Ben okuldayım. Surekli o kargoyu duşunurum. Geldi mi, ne zaman gelir, gelmezse ne zaman almaya giderim. Surekli kargo takipten bakarım. Kargo dediğim de aman aman bir şey değil, yanş cok ihtiyacım olan bir şey değil. Bu sadece bir ornek. Ertesi gun bir işim olsun mesela. Gece uyumadan onu planlarım surekli. İşte şu saatte kalkacağın ustumu şu kadar surede giyerim. İş dediğim de yine onemsiz bir şeyler atıyorum arkadaşlarınla buluşmak olsun. Bir şeyi kendimi surekli ikna etmeye calışırım. Gecelerce duşunurum. Yine bir ornek vereyim, sevgilimin eski sevgilisiyle arkadaşca konuşmasını yakaladım, daha sonra konuşmasını şstemediğimi belirttim, numarasını sildi engelledi. Ama ben bunu abartısız 4-5 ay boyunca duşundum. Acaba unutamadı mı, neden konuştu, niye konuştu. Bunlar sadece birkac ornek. Umarım cevap yazarsınız. Nasıl bir yol izlemeliyim. Sevgiler