Yine mi haksızım
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Yine mi haksızım
-
03-10-2022, 08:33:24Kızlar merhaba uzuldum ve paylaşmak istiyorum. Kızlar şimdi durum şu bize ve eşimin ailesine birer tane ev alındı. Bulup buluşturuldu alındı. Biz arabamızı takılarımı falan verdim onlardan da bir şeyler verildi alındı. Durum şu şuan bizim elimizde eşimin ve benim maaşımdan başka para yok. (Eşimin evli olmayan bir ablası, evli bir ablası var.) neyse kvmin bazı eşyalara ihtiyacı var alınacak alınmasını doğru buluyorum ama durum şu her şeyin en iyisi beğeniliyor. Alınmak isteniyor ama elde para yok. Eşimin eniştesine borc yapılacak sonra odenecek. Benim canımı sıkan beni ilgilendiren kısım şu : gorumcem bir gun arayıp kimde ne kadar para varsa ortaya koyacak senin param benim param yok herkes elinden geleni yapacak dedi. Buarada ben iki işte calışıyorum 9 aylık kızım var, eşimin maaşı var kp min emekli aylığı var. Bende dedim ki '' ben kimseye paramı vermem, ben kızımı bırakıp calışıyorum alınmasaydı madem ev'' dedim ve bu istekleri cok canımı sıktı. Neyse bugunku olaya geleyim. Gorumcem alacakları perde fiyatını soyledi. Eşimde cok pahalı dedi. Sonra ben dedim ki bana evlenirken aldığınız yere gidin orası uygun dedim. Gorumcem ay yok annem beğenmedi illa bu tuller olacak diyor dedi. Bende bu sefer kızdım. Ya dedim zamanında ben beğenemedim ama sırf kimse para anlamında bunalmasın diye ses etmedim şimdi neden buna dikkat etmiyorlar dedim. Bana kv dem mobilya alırken 5 bine mobilya al oğlun olduğunda sunnet yaparken değiştirirsin demişti bunu soyledim benim kızım olunca cezalandıracaktı şimdi neden boyle yapılıyor dedim. Gorumcem bana donup aaaa sen benim annem gibi bir anneye nasıl duygular beslemişsin cok uzuldum doğrusu cok ayıp dedi. Bende gercekler bunlar ben zamanında uzuldum eşimi duşundum ses etmedim ben o beğenmediğim tulleri halıları hala kullanıyorum daha da kullanacağım dedim. Bana kınayan bakışlarla baktı. Zamanında ben cok uzuldum ama zahmet cekilmesin diye ses etmedim. O zamanlar biz evlenirken kredi cekildi oyle duğun yapıldı gorumcem o zaman onlar zahmet cekti şimdide siz cekin dedi şok oldum. O zamanlar biz onlara cok yardım ettik eşim hep para verdi ben maaşımdan verdim hep. Sizce ben yine mi yanlışım.