Hanımlar herkese merhaba oncelikle.
Benim bu arkadaş konularında yuzum hic gulmeyecek mi acaba ? Hemen konuya geciş yapmak istiyorum.

Cok cok eski bi arkadaşımla duğunume gelmesiyle tekrar goruşmeye başladım. Gayet iyi,sevdiğim,anlaştığım bi insandı normalde kendisi. Fakat son zamanlarda farkettiğim yada oyle olduğunu sandığım bişey var. Sizden bu konuda yardım istiyorum.

Bu arkadaşım galiba eşimden etkileniyor.

Boyle duşunuyorum duşunmesine ama kanıtlayamadığım icin kimsenin hakkına girmek istemiyorum.
Hemen olayı anlatıyorum. Bi gece bu arkadaşımı ve eşimin arkadaşını tanıştırmak icin yemeğe cağırdık. Herşey guzel. Benim kucuk cocuğum var bu kızın kucağında o sıra. Eşim almak istedi cocuğu arkadaşım uzattı bende o sıra yemekle uğraşıyorum. Arkamı donduğumde bi bakışını farkettim ama anlatamayacağım tuhaflıkta “hayran hayran “ bi bakış. Benim ona baktığımı gorunce kafasını cevirdi. Aynı şekilde bi kere daha bakışını yakaladım ama anlamlandıramadığım icin ustunde durmadım.

Daha sonra(bence olayın en onemli yeri) kalabalık bi arkadaş ortamında tekrar goruştuk. Kızlar dışarda sigara icerken bi olaydan konuşuyoruz konu evli erkeklere asılan insanlar. Kızlardan biri “evine girene cıkana bile dikkat edeceksin. Ortam o kadar bozuldu ki yuzune gulup arkandan iş ceviren cok.”tarzı bi konuşma yaptı. Bu arkadaşım hic yorum yapmadı.(normalde yapar) Bilerek suratına odaklandım burda. Bana baktı gozlerini kacırdı ve iceri girdi. Butun gun boyunca ne konuştu ne samimi arkadaşmışız gibi davrandı modu duştu bi tuhaf oldu. Eşim beni almaya geldi diğerlerini tanımaz bi bu kızı tanıyor herkese selam verdi ve evet benim bu arkadaşım eşime sanki onlardan biriymiş yeni tanışıyormuş gibi davrandı. Ama normalde yine boyle değildir. Daha sonra bilerek buna benzer konular actım yok kız yorum yapmıyo gozlerini kacırıyor sadece.

Daha sonra duşunduğumde başka detaylarda cıktı ama onları şimdi anlatıp konuyu uzatmak istemedim.

Kıskanc bi kadın değilim. Cevremden herhangi bi arkadaşımdan durduk yere şuphe etcek bi insan hic değilim. İcten icten bişeylerden eminim ama bi tarafım hak yemekten cok korkuyo. Belki coğunuza abartı gelecek ama beni aşırı rahatsız eden bi his var uzerimde. Duşuncelerinizi paylaşırsanız cok mutlu olurum. Abartıyor muyum ? Abartmıyorsam ne yapmalıyım ? Hepinize teşekkur ederim