Gecen konu acmistim 5 haftalik hamileyim 2 yillik evliyim esimle 3 yil flort donemimizde oldu..esim 33 ben 28 yasindayim...

zaten hamilelik fikrine zar zor alistim bugun 3.gun ve daha iyi hissediyorum..biz anne babaya soyleyelim dedik onlarda cocuklarina tabiii kii...neyse soylenmemesi taraftari degilim ama arayip esimin ablasi biraz acele ettiniz dedi,sonra beni alıp sen istiyodun herhalde dedi...yoooo cokta planli olmadi dedim ama inanin zor tuttum kendimi..okulda calisan hizmetli dahii bugun hocam siz evli miydiniz diyo evet dedim erken evlenmissiniz diyi.sanki evren ustume gelmek icin var )) dedim 27 yasindayim senin kac 29 dedi kısmettt iste dedim amaaaaa.......

simdi kuzenlerim vs..3 yillik evli 32 yasinda hala cocuk yapmamis olani var (cocuk yapmayip her ay bir yere gitmiyorlar yanlis anlasilmasin) ki bu da bir tercih aslaaaa yargilamam ama eminim o da bu tarz seyler diyecek ..yani yapmasak ne zaman derlerdi.insanlarin agzini bu donemde nasil buzecegimi sasirmis durumdayim..tamam ben de uzuldum biraz daha sureci uzatabilirdik,gezebilirdik vs.ama oldu bir kere ve bu gezmelerin,zamani uzatmalarinda bir sinırı yok..biri bana boyle bir haber verse mutlu olurum insanlar sahiiden bunu sizi dusundukleri icin mi ? Yoksa kotu kalplerinden mi yapiyorlar ? Erkendi,biraz daha bekleseydin ....neye gore kime gore...