Ah şuraya bir kezde ic acıcı bir şey yazsam,ne guzel olur.Bu arada inşallah iyisinizdir KK'nın guzel kadınları.Ben bedenim de değil ama ruhumda yorgunluk hissediyorum.Ruhtaki yorgunluk oyle bir şey ki insanın hicbir şey yapası icinden gelmiyor,şoyle sevdiğim biri bana sarılsın saatlerce oyle duralım istiyorum.Kotulukler,kotu insanlar,kotu duşunceler,sevgiden ve merhametten bihaber olanlar bizden uzak olsun ve biz saatlerce oyle sarılalım istiyorum.Hayatımda değiştirmek istediğim şeyler var,listesini bile yaptım ama gelin gorun ki onları yapacak ne cabam ne isteğim var.Oylesine yazılı duruyor.Belki biraz sevgi iyileştirir ruhumu ama onu da gosterecek kimse yok.Bilmiyorum daha onceki konumu okuyan var mı?Bir cocuk vardı,buluşacaktık.Yaşadığım yere geldi ama buluşmadık.Beni hic gormedi,buluşmak isteseydi o kadar gelmişken buluşurdu diyorum ve biz hala wp uzerinden her gun konuşuyoruz.Surekli ilgi bekleyen biri ama benim gosterdiğim ilgiyi o bana gostermiyor.Her gun konuşuyoruz ama sevgili değiliz.Amacı ne bilmiyorum.Oyle konuşuyoruz ama belki bir kız ona ilgi gosterse okulundan direk beni bırakırmış gibi hissediyorum bazen.Ondan ilgi bekliyorum ama ben soğuk davrandığım zaman o da direk soğuk davranıyor.Sevgiyi farklı yerde arıyorum belki de bilmiyorum.Tek bildiğim insan sevmeye ve sevilmeye muhtac.Ondan beklediğim ilgiyi gormemek,derslerin istediğim gibi olmaması,biraz aileden gelen sevgisizlik,dostluk kavramının git gide zayıflaması,kendimi bazen gercekten cok cirkin hissedişim bunlar ruhumu yoruyor işte ve ben artık bu ruh halinden kurtulmak istiyorum.Nereden ve nasıl başlayacağım onu bilmiyorum işte.