Merhaba. Nersen başlasam bilemiyorum. 5 yıllık evliyim 15 gun sonra 3 yaşına girecek bir kızım var. Eşimin tesaduf sonucu eski sevgilisi ile konuşmasını gordum. İnstagramdan. Konuştum eşimle inkar etti tabiki de. Yalanlar yalanlar. Kızıda buldum onlada konuştum oda aynı.
Bir program indirdim. Casus yazılım. Sadece whatsap icin. 2 aydır ses soluk yokken icime doğdu bir actım muhabbet almış yurumuş. Goruntulu konuşmalar falan. Uyumadım tabi arada actım eşim kızı gecenin 2sinde yine goruntulu aramış. Ekran resmi aldım.
Ben keriz yerine konuşarak bir hayat surmek istemiyorum. Aylardır aptal yerine kondum. Meydanı boş bırakma gibi şeyler umrumda değil. Meydan onların olsun. Aldatılmak en buyuk korkumdu ve yuzleşiyoruz. Tutunamam artık. Bana yalan soyleyen bunu yapan ancak bir sure durulur eninde sonunda bunu yine yapar.
Avukat arkadaşlar okursa ne olur yazın. Delillerim (casus yazılım) gecerlimi yoksa duymuştum ceza alırmıyım. Eğer sayılmazsa nasıl ispatlarım. Nasıl bir yol izlemeliyim. Yanlış bir şey yapmadan emin adımlarla ilerlemek istiyorum. Meslek var ama işşizim de gelirimde yok. Mahkemede etkisi ne olur. Nasıl dava acılır??