merhabalar arkadaşlar ; 6 yıllık evliyim bir kızım var eşim cok yalan soyler bende tam aksine yalandan nefret ederim ama ya sen kızarsın diye soylemedim ya da soylediği yalanı inkar eder ailesi de cok yalancı yani anlayacağınız ailece yalan soylemeye meyilli bir aileleler kac yıldır bana ne olursa olsun yalan soyleme diye diye dilimde tuy bitti ... gelelim son olayımıza eşimin bir bucuk ay filan once toplantısı vardı eşim muhendis ve bir firma da calışıyor calışanların hepsi erkek muşterilerde erkek sadece 3-5 tane kadın calışan var eşim dediki muşteri toplantısı yapılacak Turkiye geneli muşterilere balo filan yapılacak bende dedim ki keşke eşler de gelebilseydi bende gelirdim ama gerci eşler gelse bile o gun benim sınavım var istesem de gelemem dedim oda evet filan dedi konu kapandı gitti .... toplantıya gitti bende sordum kimler geldi diye oda soyledi gelenleri bitek orda calışan 3 kız ve patron eşleri vardı dedi....
ayrıca bir muşterisi var (x diyeyim adına ) x abi neden tek geldi yanında calışan neden gelmedi dedim bilmem tek geldi dedi toplantıdan geldi surekli konuştuk filan bugun what sap tan bakıyordum baktım x abi eşiyle birlikte o yemekte foto cekip profil yapmış ! Eşime dedim x abi toplantıya yalnız mı geldi evet dedi ,dedim ki benden neden saklıyorsun karısıda yanında evet dedi karısı gelmiş haberim Yok! sonra dedi yemekte gordum kıvırdı anlayacağınız ...dedim bu olayda ne var neden benden saklıyorsun yani saklama sebebini anlamadım ...tartıştık .. dedim bıktım yalanlarından oda bana hakaret etti o zaman cık git evden dedi bende kızıma kalk gidelim dedim kızım kalsın sen git dedi olsem sana bırakmam kızımı dedim beni itti odadan cıkardı guya kızımı vermeyecek ben dedim kızım olmadan cıkmam evden aldım kızımı Kızımın kıyafetini giydirirken baktım diyor ki mutlu ol sen otur evinde ben giderim diye cıktı gitti ... şimdi sizlere soruyorum eşleriniz yalan soyluyor mu ???
Eşin yalan soylemesi
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Eşin yalan soylemesi