Merhaba bu başlıkta 2. konum..
Nişanlım kişi başı 100 tl den 50 bin duğun parası vermek istemediğini soyluyor.Haklıda buluyorum acıkcası fakat gonlumden gecen kucuk sade bir duğun olmasıydı..500 kişi geleceğini soyluyor bu durumda pek mumkun değil..
Duğunu babası yapacak baban ne duşunuyor dedim o bize bırakıyor dedi..Durumları iyi yapabileceklerini duşunuyorum daha uygun yerlere bakalım dedim ama olacaksa yemeksiz olmaz en uygun 35-40 bin olur diyor..ve ısrarla nikah olması gerektiğinden bahsediyor..Cok yakınlarda ozel bi yere yemeğe goturulur diye duşunmuş..
Benim sizlere sorum ankarada nikah yapanlar sadece belediyelerdemi yapıyor yoksa farklı nikah salonu secenekleri varmıdır? Bildiğiniz şık bir nikah salonu varsa yazarsanız cok sevinirim.Nikah olacaksa bari şık bir mekanda organizasyon şirketleriyle olsun istiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum
(arkadaşlar bana kocatepe nikah salonundan bahsetti baktım ama hic beğenmedim..nikah olacaksa bari daha şık olsun diye duşundum.Sanki tek seceneğimiz varmış gibi konuşuyor.moralim cok bozuk)
Bu salonu beğenmediğimi soylediğim halde ben gun aldım bile vs. diyerek emrivaki yapıyor..Benim cevremde orta halli insanlar gayet yemekli duğun yaparlar ve bu beklenendir.Ben bundan vazgecmişken, nikah salonuna bile emrivaki yapması cok kaba geliyor bana..)
Duğun nasıl olmalı..?Ankara..
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Duğun nasıl olmalı..?Ankara..