Ifşa olmamak adına cok ayrıntı vermemeye calışacagım.. Yeni yıl yeni umutlar dedik ama yeni yıl dha ilk dakikadan golunu atti bana.
Bundan 1 ay once eşim bana tup bebek yaptiracagiz artik strese girmeni istemiyorum herseyi ben halledicem demisti. Ama oyle olmadi...
Bundan 4 sene once bir konuyla ilgili esimle tartisirken sinir krizi gecirip evdeki butun esyalara zarar verdigimden eşim alkolluyken bana tokat atti..( tiroidim varmis o zaman bilmiyordum inanilmaz sinir yapiyor ) bende gidip o sinirle darp raporu aldim.
Nerden bilebilirdim ki 4 sene sonra tam hersey mukemmelken başima gelecegini...
Eşimin 6.5 sene once bir ogretmenle trafikte tartisma ve ogretmenin esimin uzerine yurume sonucu yumruk attigini ve ogretmenin sikayetci oldugunu biliyordum. Ceza almisti.. Ama denetimli aldigini bilmiyordum.
4 senedir hicbir sekilde bana karsi yanlisi el kaldirmasi bagirmasi olmadi. Cevremizce de cok cilgin eglenceli bir cift olarak anılırız. Yani hersey mukemmel.
Yeni yila girmeden 1 gun once esimi cezaevine aldilar. Denetimi bitmeden bir suc daha işledigi icin. Ve 4 sene sonra kesinlesen bir ceza... E devletten takip ediyorduk ama dosya orda yoktu o yuzden baska yerden sorgulatabilecegini bilmiyorduk.
Neyse velhasil benim 6 senedir en fazla 1 hafta gormeden dayanabildigim esimi cezaevine aldilar. Fazla yatmayacagini soylediler. Ama 20 gundur esim cezaevinde... Isyerindeki butun isler kaldi. Sucunu sorduklarinda hicbirsey diyemiyorum. Cunku kimse esimden onu beklemez.. Bende ailesine karsi cok mahcup oldum. Ama bir yandanda o tokatin cezasini o zaman cekseydi bu kadar vicdan yaparmiydim bilmiyorum. Neyse bu surecte en yakin arkadasimdan da darbe yedim bu da beni cok uzdu. Esimin isyerine kosturmaya calisiyorum. Cnku cok magdur oldular. Cunku bende o isyerinden para aliyorum suan.. Ama kimsenin yuzune bakamiyorum.
Onlarda tam tersi iyi dusunmem gerektigini asla benim sucum olmadigini yasanilmasi gerektigini soyluyorlar. Ise gitmeyen , sorumsuz olan kaynimin biricik eşi , eşim cezaevine girer girmez birden havalandi. Butun isleri kaynim yapiyormus kimse bisey diyemezmiş bundan sonra o yapacakmis diyerek beni ezmeye kaynanamgili dolduruşa getirmeye calisiyor.
Cok uzatmak istemiyorum. Esim arayip tup bebek protokolune basla dedi. Cikis tarihi şubat. Ama bnm icimde bir sey koptu. Raporu cikarip onu bekleyecegim. O yuzden pekte istemiyorum. Cok stres yasadim gunlerce yemek yiyemedim. Sagliksiz besleniyorum. O yuzden icimden gelmiyor. Esime tamam dedim. Ama hesaptaki tup bebek paramizin bir kismini kullandim faturalar ihtiyaclar odemeler icin esime birsey diyemedim...
Onu cok ozledim. Beni bugune kadar bir allahin kuluna mecbur etmedi. Ne parasiz kalirdim ne birine minnet ederdim. Şuan inanilmaz bosluktayim. Esim hesap bile sormazdi bana... şimdi olmadigi icin herkes hesap vermek zorundaymisim gibi davraniyor.
Cok uzattim farkindayim. Icimi dokmek istedim cok ama cok doldum.
Eşim
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme