Merhaba arkadaşlar nasipse onumuzdeki yaza duğunum var fakat nasıl olmalı konusunda kararsızız..Nişanlım once yemekli duğun sonra acaba sadece nikahmı olsa demeye başladı..hatta bir goruşmemizde annesi nikah en guzeli diye vurgulamıştı..o an fikrimi soylemedim ama ailem duğun olmasını ister elbette..

Ankarada son zamanlarda duğunler nikah şeklinde oluyormuş bu durum yadırganmıyormuş Duğun salonu gibi bir salon muzikle giriyosun ve nikah kıyılıyor.sonra en yakınlarınla bi yere yemeğe gidiyosun konsept bu..
Bugun nişanlım aradı ve calıştığı yerden fiyat aldığını soyledi.Duğunde tahmini 500 kişi olacak ve kişi başı 85-90 tl den 45bin lira yapıyormuş..bu rakam bizim icin cok fazla..Bende kişi sayısını azaltmayı onerdim 200-300 kişi belki..ama o bunun mumkun olmıcağını birini cağır oburunu cağırma olmaz dedi malesef..

Bizde ise genelde yemekli ve mevlitli duğunler olur fakat ben ne mevlitli nede sacmasapan muziklerle dolu duğunleri seviyorum..Nişanlımda eğlenceli oynamalı duğunleri sevmediğini soyledi.Ben asla oynamam diyor kendisi biraz ağır abidir. Sizce bir duğun guzel muziklerle belki bi gosteriyle oyun havası calınmadan planlanabilirmi?Biraz alışılmışın dışında ensturmantel muziklerle belki sade şık misafirlerin memnun kaldığı bir duğun hayal etmiştim..

(Şuan calıştığı yer istediği indirimi yapmazsa,inat edip orda yapmayacağını soyluyor.Kocatepe nikah salonuna bakmış ben orayı hic beğenmediğimi soylediğim halde emrivaki yapıp guzel salon işte başka salon yok diyor bana..hic bakmadığı halde..Yani ben maximum 25-30 binede yemekli duğun yapılabileceğini duşunuyorum.Ankarayı bilmediğim icin oyle bir yer yok diyor bana..Dedimki nikah olsa bile bari şık bi mekanda olsun.Bunda bile tek secenek sunup başka yer yok diyor..ve yemekliyide karşılayacak durumları varken bunu yapıyor.Lutfen Ankara'daki arkadaşlar yardımcı olun...