hanımlar merhaba,

konu cok uzun olduğu icin maalesef detay vermeye uşeniyorum.

sevgilimin annesi beni oğluna buyu filan yapmışım gibi goruyor sanırım. her bir araya geldiğimizde "yassy de oğlumu aldı, cocuk eve gelmez oldu" tarzı şeyler soyleyip ben ters ters bakınca "ahahah şaka canım" diyor. cidden sinirleniyorum artık. onun oğlunu ben cağırmıyorum kendisi geliyor. zaten okulda olduğumuzda da birlikte yaşıyoruz bundan daha doğal bir şey mi var adam kendini rahat hissettiği yerde durmak istiyor demek ki senin cenenden bıkmış KEESS SESİNİİİ diyemiyorum tabi.

bugun yine aynı şey oldu. kalabalık bir ortamda soyledi bunu baya abartarak. resmen herkes benim sevgilimi zorla yanımda tuttuğumu filan duşundu buyuk ihtimalle cunku ben olsam oyle duşunurdum oyle anlattı ki. o ortamdan ayrılınca arkadaşlarım bile soylediler ne kadar gereksiz abarttı diye. ben de o sinirle gidip sevgilime cattım şu an kusuz.

sorum şu gercekten erkek anneleri asla kabullenemiyor mu bunu? oğlu belli bir yaşa geldikten sonra başka bir kadını hayatında daha one koyuyorsa cidden bu kadın bunu atlatamaz mı? cunku ben artık cok sinirleniyorum kadının bu tavrına ve ona gore bir karar almak istiyorum.

cok onemli not: sevgilimin annesiyle ozel olarak goruşmuyorum, cevrelerimiz ortak olduğu icin denk geliyoruz.