Bir boşanma konusu
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Bir boşanma konusu
-
03-10-2022, 08:28:33İyi geceler arkadaşlar. Burayı uzun zamandır takip ediyorum fakat aktif değildim. Arkadasım bu hesabı benim icin acmıştı. Şimdi ben size bir soru sormak yardım istemek icin geldim. 8 yıllık bir evliliğim var ve birde cocuğum. Eşimin alkol problemi var aslında icmese iyi biridir ama bırakamıyor bunun icin cokta cabalamadı aslında. Alkol kullanınca kufur hakaret şiddete kadar varan tavırları var. Aileme bana kufurler. Son zamanlarda artık bende ağzıma geleni soyler olmustum acıkcası. Ailemin evinde oturduğumuz icin kovuyordum basına kalkıyordum. (Ailemle birlikte oturmuyoruz) . İcmezse iyi bir babadır iyi bir koca mıdır tartışılır cirkin konuşmaları vardır Bazı insanlar hakkında işte” anne onun kızı bekarmış yok x kişisi bana ilgi gosteriyor gelip gelip sana şunu yapayım dedi” gibi Kızıncada seni kıskandırmak icin yaptım gibi acıklamaları var. Eski sevgili olayını buraya yazmıştım zaten. İyi yonleri de evde temizliğe yardım eder birlikte vakit geciririz dışarda kibardır. En son ickisiyle alakalı bir kavgadan snra şiddeet gordum ve Evi terk ettim ilk terk edişim değildi daha oncede 2 kere bu yuzden geldim ceşitli sozler verdi dondum bir iki ay sonra eskiye dondu. Bu seferde yeminler ediyor bir daha icki Yok bırakacağım diye. Ama artık ailem donersen biz arkanda değiliz diyorlar. Gerci ailemde cok sahip cıkacak insanlar değiller onlara guvenerek bu kararı vermiyorum. Sizce ne yapmalıyım sizin objektif goruşlerinizi istiyorum . Sizce bosanırsam pişman olur muyum yolsa degişmez mi?