Eşimle tanıdık aracılığıyla birbirimizi gorduk beğendik aile onayıyla nisanlandik birbirimizi daha iyi tanıdık ilk tandigim andan beri cok.iyi merhametli seviyorum onu onunda beni sevdiğini biliyorum ailesiyle de sorunum yok cok iyi insanlar onların oz evladı gibi hissediyorum Allah razi olsun eşimden de ailesinden de.gelelim benim sikintima son bikac yildir bende polikistik over var raporda yazio sağ over polikistik sol over izlenemedi.doktor kucuk.kucuk kistler olduğunu soyledi ilk evledigimiz 1.2 hafta korunduk sonra surekli duzenli ilişkimiz oldu her seferinde af edersin boşaldı fakat bi hamilelik olmadi.pkodan dolayı adet olmuyorum artik nasıl bi lanetse bu evlendiğim ilk ay eylul ayında yani kendiliğinden adet oldum sonra ekimde olmadım kasımın başında doğuma gittim duphaston verdi adeti soksun bide hamilelik olursa bebeği tutsun diye neyse kullandım bitti 7gun sonra adet oldum aralık ve şuan ocak Bidaha adet olmadım gebelikte yok ozamann sormustum doktora oda bu kist gebeliğe engel degil dedi 20mm mis kist ilacla adet olduğumda cok kanama oldu ve normalde 3gun olurdum bu sefer 4.5 gun oldu ve yoğun kanamalı adett n 1.2hafta sonra da gece lavaboya gittim idrarla beraber baktım beyaz sarıya calan bi et parcası gibi bi şey vardı o şey duştuğunde karnim icine cekildi ve rahatlamış hissettim kendimi.doktorada gitmedim şimdi napayim ne edeyim bilmiyorum hayıt tohumu aldim onu iciyorum sabah aksam