Herkese merhabalar, konuya girip olabildiğince ozet geciyorum.
Ozel sektorde calışıyorum satış ve pazarlama uzerine. Aylık satış hedeflerim oluyor ve bu hedefleri gercekleştirdikce prim alıyorum. Belirli aralıklarla calıştığım nokta değişiyor. Ocak ayının başında calıştığım nokta değişti. Gectiğimiz ay verilen hedefi gercekleştirdim ama hesabıma yatırılan prim cok komik bir rakamdı. Bir ust yoneticimle konuştum bu durumu, genelde bu konuları biz onlara soyleriz onlar muhasebeyle goruşup cozerler. Bu ay calıştığın nokta değiştiği icin muhtemelen boyle bi karışıklık oldu bana durumla alakalı mail gonder cozelim dedi. Maili gonderdim herhangi bir duzeltme yapılmadı. Cok buyuk ihtimalle umursamadı yoneticim. Az once goruştuğumde de daha once de boyle şeyler yaşadık duzeltmedikleri, eksik prim alan cok arkadaş oldu dedi. Ben direkt muhasebeyi arayıp durumu onlarla goruşsem cozulecek. (Daha once benzer bi olayı bu şekilde cozdum) ama şu var. Hamileyim ve doğumdan sonra anlaşarak haklarımla birlikte işten ayrılmak istiyorum bunun icin az once goruştuğum yoneticinin bir ustuyle goruşeceğim. Şimdi ben muhasebeyi ararsam primle ilgili goruştuğum kişiyi hice saymışım gibi bi durum olacak ve aralarında konuşacakları icin işten ayrılmak icin goruşeceğim kişinin tavrı bana karşı daha farklı olacak. Ne yapabilirim?