Arkadaşlar 3 yıllık evli 8 aylık hamileyim. Eşimle ikimizin de ailelerinden farklı şehirde yaşıyoruz. Eşimin ailesi bize cok haksızlıklar yaptı. Eşimin abisine yok yere kumar borcu icin dediler ama araştırınca ortada borc olmamasına rağmen yine de 100 bin TL den fazla para verdiler. Bize ise bugune kadar hediye anlamında alınmış birer kazak haric hicbir şey yapılmadı. Ben zaten bize para versinler demiyorum ama haksızlık da yapılmasın. Yapılan haksızlığa eşim tepki gosterdi ailesiyle konuştu ama bir şey değişmedi. Kayınvalidem lafa gelince eltimin arkasından konuşur ama her şeyine de koşar, 100 bin TL kadar yuksek meblağ para verir. Ben bu durumlardan dolayı o kadar kırgınım ki goruşmek bile gelmiyor icimden artık. Doğumda gelecekler ilk kez yatılı kalacaklar en az on gun kalırlar ne yapacağım onu duşunuyorum. Bir de belki beni kınayacaksınız ama bu olaylardan sonra ben eşimin ailesinden o kadar soğudum ki eşim onlarla telefonda uzun konuştuğunda bile rahatsız oluyorum. Tabi ki konuşacak onlar ailesi ama o kadar soğudum ve mesafe koydum ki eşimin de mesafeli davranmasını istiyorum. Mesela eşim telefonda yarım saat konuşuyor rahatsız oluyorum. Bu konuda ne duşunuyorsunuz? Bu arada tekrar eklemek istiyorum kumar borcu var diye para istiyor ama aslında borc yokmuş bunu bike bile verdiler. Abisi evime haciz geldi dedi ama adına acılmış icra takibi bile yok. Eşimin ailesi bunları bile bile para verdi.