sevgilimle son zamanlarda bu sorundan muzdaribiz. acaba gercekten ben mi abartıyorum yoksa gercekten oyle mi fikrinizi almak istiyorum.
son 20 gun filan daha once askerdeydi donduğunden beridir.kendisinin beni aramaları şu şekilde orneklerle acıklayacağım
uyanıyor sabah kahvaltı oncesi arıyor. annesi hazırlıyor kahvaltıyı. kahvaltı hazır olunca kapatıyor.5 10 dk anca konuşuyoruz.sonra babasının işyerine yardıma gidiyor. giderken işyerine arıyor 5 10 dk arıyor geldim deyip kapatıyor.
arkadaşıyla mı buluşacak. otobuse binerken arıyor geldim ben deyip kapatıyor.
daha demin aradı kuzeniyle buluşmuş.ptt ye gitmiş cocuk.arıyor bende soyledim artık kuzenin ptt den cıkınca kapatırsın dedim. araya sıkıştırıp duruyorsun zaten beni dedim. aramak icin fırsat yaratmıyorsun sanki can sıkıntısından işte kahvaltı hazırlanana kadar şu yere gidene kadar arıyosun sonra hop kapatıyorsun dedim. 5 dk da olsa sesini duymak istişorum diyor. aramaya da bilirim dedi. sinir oldum. yok yani insan aramak icin fırsat yaratır resmen kendimi can sıkıntısından araya sıkıştırılmış gibi hissediyorum. haksız mıyım .