Herkese merhaba.
Benim cok guzel alımlı bir kuzenim var. Cocukluğumuz birlikte gecti ve ben ondan 5 6 yaş kadar buyuğum. Kendisi başarılı iyi bir okulda iyi bir bolumu kazandı. Herkesin ilgisini cekebilecek bir kız yani.
Kuzenimi cok beğenmeme rağmen ve gayet dikkat cekici bir kız olmasına rağmen utopik yalanlar soyluyor ve bazı konularda takıntısı var
Ve ben ablası ile artık bu durumdan endişeleniyoru..
Ornek vermek gerekir ise. Kendisi bundan 1-2 sene once dershanelerinde 1. Olan bir cocuk ile goruşmeye başladığını soyledi. Cocuğu biliyoruz yani reelde boyle bir insan var ve bir milletvekili oğlu.Kendisine pahalı hediyeler aldığını, hatta ona bir ev satın aldığını fakat bu evi istemediğini,bağışladığını vs. Soyledi. Biz tabiki inanmadik ama yuzune de diyemedik yalan soylediğini duşunduğumuzu.. Kendisi işin boyutunu arttırıp cocuğun pahalı arabasını vurduğunu paramparca ettiğini iddia etti. Ve en son ayrıldıklarını cocuğun evine gidip butun eşyaları mahvettiğini soyledi. Biz kuzenimin bu cocuk ile birlikte iken hic fotoğraflarını gormedik. Ve hatta sosyal medyada birbirlerini dahi takip etmiyorlardı. Kuzenimin boyle yalanlara ihtiyacı yoktu fakat kafasında bir hayal dunyası kurup bizi de buna inandırmaya calıştığını duşunuyorum.
Bir başka konu ise kendisinden 14 yaş buyuk bir iş adamı ile goruşmeye başladığını soyledi bize. Adam boşanmış ve bir cocuk babası. Kuzenim arkadaşında kalmaya diye defalarca bu adam ile şehir dışında kalmış. Biz uyardık fakat dinlemedi. En sonunda ise kendisi ayrıldı.
Şimdilerde ise yine kendisinden 5 6 yaş buyuk olan ve asla onun tipi olmayan fakat prestijli bir işi olan birisi ile birlikte.
Ben kuzenimin ikili ilişkilerinde en once prestije onem verdiğini farkettim. Fakat bende istiyorum ki. Kendi yaşıtı olan insanlar ile birlikte olsun. Birlikte vakit gecirsin.
30lu yaşlarda bir tanıdığımız hakkında kendisine yazdığını ve hatta isterse kendisinde kalabileceğini soylediğini soyledi. Bende goruşmeyi kestim tersledim bana asıldı resmen dedi. Bizde adam ile goruştuk hesap sorduk ve bana Benim daha once 30 yaşında sevgilim vardı nolcak dediği icin bende acıkcası yurudum dedi.
Kuzenimi seviyorum. Ilgi cekmek icin bunları yapmasına asla gerek yok gercekten cok guzel bir kız. Fakat yaşadığı durum psikolojik bir rahatsızlık mı bilmiyorum. Biz mi abartıyoruz acaba. Soylesek yardım asla kabul etmez.