Merhabalar. Yeni biriyle tanıştım ilk buluşmada cok etkilendim icimden aşık oluyorum diye geciriyordum. Daha once evlenip boşandığını oğrendim. Bunu bana kendisi soylemedi ben de zamanla soyler diye beklemek istedim. Daha sonra bir arkadaşımla daha once 1-2 hafta konuştuklarını, sonra kız bitirmek isteyince kufur ettiğini oğrendim. Cok sinirlendim o sinirle konuşmayı kesmek istedim kıza soylediklerini de boşandığını da oğrendiğimi ve ondan soğuduğumu soyledim o da yuzyuze konuşalım dedi. Evliliği 6 ay surmuş ve boşanalı 8-10 ay kadar olmuş. Evlenip boşanmış olmasını kesinlikle sorun etmedim.Beni kendin tanı diye ikna etti ben de kabul ettim. Buluşunca cok iyiydi aramız ama mesajlarıma 1-2 saatte bir donuyordu arayınca meşgule atıp sonra donmuyor acıklama yapmıyordu ama ben bir yere gittiğimi haber vermeyince gun icinde mesaj atmayınca sinirleniyordu. Daha ikinci buluşmada yuzume dokunuyor elimi tutmaya calışıyordu ben de hep geri cekiliyordum bunlar icin erken diye. Gittiği bir yerde kızın birini eklemiş sorunca da onceden eklemişimdir siliyorum bak diyordu. En son aradım meşgule attı bi daha da donmedi cevrimici olduğunu gorunce mesaj attım oralı bile olmadı bakmadı mesajlarıma. Ertesi gun de aramızda bir kopukluk olduğunı cozemediğini duşunmek istediğini soyledi. Bu anlattıklarım 10 gun icinde yaşandı. Ben başka biriyle konuşmaya başladığını duşunuyorum ama sucu kendimde de arıyorum cok mu sıktım diye :/ bu adam napmaya calışıyor sıkıntı bende mi hic bir şey anlamadım sizlere sormak istedim ben bu erkekleru cozemiyorum galibaa

İ