Kızlar bunu yaşadığımda 18 yaşlarındaydım.Şuan 23 ama aklıma surekli geliyor atamıyorum beynimden.Okulum tatil olmuştu ve iş arıyordum .İnternette cağrı merkezi işi buldum konuştum ve bana bizim burda e-5 yolu var oradan beni alacaklarını soylediler ama oyle boş bir yer değil otobus yolu durağı bufe vs var e5e bağlantı yolu diyiyim.Canım annem gitme gitme dese de dik kafalılık yaptım dinlemedim birsey olmaz dedim gittim.Otobus şoforune ineceğim yeri soyledim oraya gelince indirmesini soyledim adam unutmuş bende gectiğimizi gordum ama nedense inmedim orda (şukrediyorum inmedigime )biraz gecince beni indircektiniz gectik galiba dedim adam da evet Ozur dilerim dedi merkezi biyerde indirdi .Bu arada kadın aradı ve geldik nerdesin dedi bende orayı gectiğimi tekrar oraya yuruduğumu soyledim.Oda bana dur adliye vardı yakınımda oraya geliyoruz ordan alıcaz dedi tamam dedim bekledim .Geldiler araba Doblo tipi arkası kapalı kadın indi eli yuzu duzgundu bana ben arkaya geceyim ikimiz sıgmayız one dedi halbuki on iki kişilikti neyse salak ben yine uyanmadım işe tamam dedim arabayı kullanan kirli sakallı şapkalı gozluklu ve asla yuzume bakmadı ve araba o kadar pisti ki yerde kağıtlar ve en korkuncu koltukta kan izleri yağ gibi izler vardı bende ki ne akılsa bindim ve surmeye başladı adam bende kadına ofis tam nerde annem soruyor dedim bana bilmem gibi bir yuz ifadesi yaptı o an oldum oldum dirildim dedim gidiyorum o kadar saf o kadar salakmışım ki kendime inanamıyorum 2 dakka gecti kırmızı ışıkta durduk ben biranda ben gelmiyorum diyerek attım kendimi arabadan kalabalığın icine karıştım ama oyle korkuyorum ki arkama hic bakamadım bu kadın başladı beni aramaya nerdesin bizi ne sandın kadın satıcısı mı sandın esnafız biz bilmem ne dedi bende tabi belli dedim kapattım bir kac kez daha aradı acmadım ağlayarak eve gittim bu olay aklmdan gitmiyor o gun o otobus şoforu beni indirmeyi unutmasaydı ben gorduğum halde inmemezlik etmeseydim onlar beni gelip merkezden almasalardı ve en onemlisi kırmızı Işık yanmasaydı bana ne olacaktı diye hep icime korku geliyor o kadının yuzu aklımdan gitmiyor psikoloğa da gittim yok kac sene gecmesine rağmen hep aklmda ..okuduğunuz icin teşekkur ederim icimi birde buraya dokmek istedim belki benim gibi yaşayanlar vardır dinlemekte isterim.