Arkadaşlar cidden kafayı yemek uzereyim. Gitmek ve kalmak arasında kaldım. Nolur bi akıl verin. Memleketime 200 km uzaklıkta kucuk bir şehire atandım 3 yıl once. Şimdi de kendi memleketimin ilcesine tayin durumum var. Ailemin evine 50 km uzaklıkta. Ailemin evinden tayinimin gercekleşeceği yere gunluk 20 tl karşılığında gidip gelebiliyorum.gidiş 1.5 saat donuş 1.5 saat. Ama ben yine ev tutmayı duşunuyorum.cuma dan atlayıp pazartesi sabahına kadar ailemle olurum.şu an ki evimi komşularımı cok seviyorum ama evin hic bir artısı yok kendi ellerimle susleyip bambaşka bş hale getirdim.600 lira kira verecem onumuzdeki ay. Dediğim yere gecersem max 700 liraya dogalgazlı super temiz ev bulabilirim. Ama komşu bulamam. Eskiye nazaran iş yoğun olmayacak. İzinler sıkıntı olmayacak. Burda az memuruz. Nobet olayımız da var. Her nobet sıkıntı. Şimdi size sorum siz olsanız tum sıkıntısına rağmen bırda mo kalırdınız yoksa gidip hem rahat ortam hem memlekete yakın mı olurdunuz
Dip not. Ayrıca uniden beri platonik olarak aşık olduğum cocuğun memleketindeyim şu an ve hatta aynı mahalledeyiz. Karşılaştık 2 kez suratımı cevirdim her defasında.neden boyle olıyor bilmiyorum. Birazda ondan uzaklaşmak iyi gelecek gibi. Offfd bilmiyorum. Aslında gitmek istiyorum ama pişman olursam bırayı ozlersem diye cok korkuyorum. Boyle bş tercih arasında kalsanız naparsınız. Secim yaparken kıstasınız ne olurdu. Kafam darmadağınık sağlıklı karar veremiyorum. Şimdiden teşekkurler
Kalıp savaşsam mı, yoksa daha rahat ortamamı kacsam
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kalıp savaşsam mı, yoksa daha rahat ortamamı kacsam