İyi geceler hanımlar

İlk evlendiğim seneler maddi sorunlardan kaynaklı yazar konu acardım arada da olsa gel gelelim 4 seneyi devirdik .. eşimde bende eğitim duzeyi olarak farklı değiliz ak dediğime kara demez uyumlu saygılı aevgi doludur ailesi desem onlarda problemli insanlar değiller zararsız kendi hallerindeler der nedir derseniz eşimin memleketnde yaşıyoruz kısır dongu gibi bende senelerdir ders calışıyorum iş arama ve bir muddet calışıp imle ilgisi olmayan kucuk sorunlu yerlerden ayrılıp tekrar evde ders calışma ...boyle suruyor ben bu arada deprosyonun dibine vurdum şoyle bir duygu var senelerdir icimde bir şekilde ikimizden birinin memur olup atanıp daha nezih bir şehirde yaşamak istiyorum burası istediğim geldiğim ya da gelmek istediğim bir yer değildi ama gelin gorun ki eşimin evlenmeden onceki konuştuğumuz işi değilde ozelde kaldı maalesef buraya da mahkum olduk bir yerde benim atamam deseniz cok az alım ve bunu dert edip heryıl kendimi yiyorum kendimi burada ezik olmam gereken yerlerden cok uzak cok berbat kotu hissediyorum
Birde daha mutasıp daha farklı bir kulturun icine girdim eşim oyle olmasa da dışarda olduğu icin o daha frklı ben bu şehirde mutlu değilim maddi sıkıntıların coğu gitti ama bu duygu ondan mı diyprdum değilmiş
Şimdi cocuk isityoruz ama bir yanım da korkuyor deli gibi olursa iyice buraya cakılı kalacagız sanki bmyle duşunmek beni uzuyor bitiriyor eşim beni şartlı sevmedi ya da ben hic hissetmedim ama benim şartım cok sanırım cok uzgunum ama boyle boğuluyorum burda kimsenin biley yapmasına gerek yok jergun kendimi yiyorum