oncelikle herkese merhaba.. cok uzun ama lutfen okuyun..
3 yıllık bir ilişkim var.. ve ayrılıp barışmalarımı z cok oldu, şimdi ise herşeyi duzeltmek ve bırakmak istedik. Oncelikle sevgilim(artık eski) arkadaşlarımla aramda mesafe olsun istiyordu, fakat biz ayrılıp barıştığımız icin surekli, bende ister istemez kendimi arkadaş ortamında buluyordum ki sağolsunlar destekleride oldu. Veya ayrılıp barıştığımız icin ayrılmamıza sebep olan durumları duzeltemiyorduk bir turlu. Bu ayrılıp barışma sureclerinde sevgilim en son eltim( abisinin nişanlısı, aynı zamanda benim yakın arkadasım) olan arkadasımla goruşmemi istemedi, sebebi argo konuşuyormuşuz vs kendince bu duzeyde sebepler sunuyordu. Bizim ayrı olduğumuz bir donemde eltim olan o yakın arkadasıma mesaj attı. Mrsyanlışla goruşmeyi bırakın diye, eltim bunu kabul etmedi bunun yanlış olduğu vs dedi. Onlar kustu. Gel zaman git zaman biz gene konuşmaya başladık, eltimlede konşuyordu kendisi herşey duzeldi sanarken eltimden bir mesaj geldi bana mesajdada napıyorsn (amk) yazmıştı, sevgilim bunu gorunce cok sinirlendi ve eltimin yanına gitti orada kavga ettiler. Eltimin beni kıskandığını, ezdiğini duşunuyordu. ( ki oyle değil bence kesinlikle) Sonra herkes birbirine girdi. Sonra sevgilim gene bana mesaj attı ve barışmak herşeyi geride bırakmak, ortada buyutcek mesele olmadığını, kimseyi kırmaya gerek olmadığını soyledi. Fakat dun ne olduysa ya o arkadasın( eltim) ya ben dedi. Benim hayatımda oyle biri yok, senin yuzunden olay buraya geldi, artık bu şekilde yaşıcağız dedi.
Bende bunun sacma olduğunu, eğer bende onunla kusersem bu sefer hem vicdansızlık yapmış olcağımı, kızın hic bir sucu yokken bunu yaşatmanın bir anlamı olmadığını, aynı zamanda boyle yaparsam onunda abisyle arasının daha cok acılacağını, fırsat varken kotuluklerin ustune iyilik eklememiz gerektiğini soyledim. Fakat o engelldi. Sizce ben doğru olanı mı yaptım?
Kızlar.. cok uzgunum. Bana bir akıl!
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Kızlar.. cok uzgunum. Bana bir akıl!