Eşimi cok seviyorum ama galiba boşanacağız :(
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Eşimi cok seviyorum ama galiba boşanacağız :(
-
03-10-2022, 08:24:22Eşimle dort ay once evlendik. cok seviyorum cok aşığım. Evlendikten birkac gun sonra eski sevgilisiyle msjlaştığını konuştuğunu yakaladım. Kavga ettik . Kızın kendisini aradığını neden evlendiğini falan sorduğunu soyledi. İnanmak istedim. Daha sonra yine konuşmaya devam etmişler. Bu arada eşim bir eğitimde olduğu icin farlı yerlerde yaşıyoruz. Bazen 2 haftada bazen 3 haftada bir geliyor yanıma. Tabiki cok ilgisiz sevgisiz umursamaz bir adam. Benimle neden evlendiğini bile anlamış değilim. Birkac kez bu yuzden kavga ettik neden beni aldatıyorsun hala konuşuyorsun dedim. Ama hic umursamadı. Aileler duydu herkes kızdı ona. Bu sefer de beni rezil ettin diye kavga etti benle. Ailesi beni cok seviyor başka hic bir problemimiz yok . Ama ben artık bu ilgisizliğe sevgisizliğe dayanamıyorum. Gunlerce beni aramıyor sormuyor. Bir erkek karısını merak etmez mi. 15 gun konuşmadığımız oluyor. ve daha yeni evliyiz. Niye boylesin dediğimde sıkılıyorum diyor. Evli olamaya alışamadı kaldıki zaten hergun beraber bile değiliz. Cok yıpramdım cok uzuldum. Daha okadar cok şey yaşadımki anlatmakla bitmez. Herkez bundan adam olmaz bırak artık diyor. Bende biliyorum cunku değişmiyor. Ama onu cok seviyorum. ayrılsamda uzulen yine ben olucam. 4 ayda 7 kilo verip 10 yıl yaşlandım. Yaşayan bir olu gibiyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime en son ne yapmak istiyorsan yap artık ben tukendim dedim. sadece tamam dedi. Ne aradı ne sordu. Bende onun gibi umursamaz olmak istiyorum ama olamıyorum. Bir an aklımdan cıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum