Merhaba benimle aynı durumla olan kişiler vardır belki diye acmak istedim bu konuyu
Ben calışan bir bayanım evliyim ve cocuğumuz var. ailem bana 2 bucuk saatlik mesafede bu yuzden cok goruşemiyoruz. eşimin ailesi ile aynı şehirdeyiz kayınvalidem cocuğa bakıyor..
Ama onlarda zaten yaşlı başlı insanlar bir tek onlarla goruşuyoruz zaten
bir gorumcem var cok sosyal ve cevresi olan bir insandır kendisi ama bana karşı mesafeli.. bir takım sıkıntılar yaşadık cok onceden, bende o yuzden mesafeli davranıyorum onun da 2 cocugu var oysa isterdim goruşelim birlikte birşeyler yapalım, kuzenler bir arada oynasın vs ama olmuyor. yavrum kuzenlerini cok seviyor ama gorumcem uzak duruyor ..
Apartmanda herkes birbirine selam vermekten aciz.. komşuluk denen hic birşey yok ne yazık ki
iş yerinde 3 kişi calışıyoruz iş yerimde cok sıkıcı muhabbetler merhaba nasılsından oteye gecmiyor..
eşimin evli iş arkadaşları vardı onlarla tanışmak icin caba sarffettik ama onlarda arada sırada cok nadir goruşuyorlar bizimle, sanırım herkesin kendi ailesi kendine yetiyor
neyse dun eşim ben ve cocugumuz ile pikniğe gitttik.. yedik ictik ama ben artık o kadar bunalıyorum ki
etrafıma şoyle bir baktım herkes pikniğe kalabalık gelmiş coluk cocuk ailecek gelenler..ne kadar guzel.. sohbetler muhabbetler ,
oysa ne cok isterdim bende oyle olmasını..
neyse ordan balık tutmaya gidelim dedi eşim gittik.. yine orda herkes ailecek kalabalık ortamlar.. o kadar imreniyorum ki biz ise yapayalnız takılıyoruz.. artık keyif vermiyor, insan bir sure sonra birilerine ihtiyac duyuyor,
bazen aksamları cay bahcesine gideriz .. bir gidiyorum herkes ailecek gelmiş cay iciyor cekirdek citliyor mısırını yiyor vs.. biz yine tek hep tek..
oturdugum mahallede bir park var iş cıkısı orda oluyoruz 7 e kadar ordada bir kac cocuklu kadınla tanıştım sohbet ettim ama ondan oteye gecmiyor..
iş ev, iş ev cok sıkıldım.. belki cogunuz diyecek daha ne istiyorsun eşin cocugun sana yeter işte vs..
ama oyle olmuyor insan birilerine ihtiyac duyuyor, sohbet muhabbet edeceği gırgır şamata ypaacağı bir akşam bir yerlere gideceği, birlikte aktivite yapacağı
iyice bunaldım..hic cevre edinemiyoruz istiyorum ama olmuyor herkes kendi halinde.. iyice koreldim sanki
biraz dertleşmek icin actım bu konuyu birileri ile konuşmaya gercekten ihtiyacım var..
kurslara gitmeye de vaktim yok.. hic birşey bana keyif vermiyor artık eşimle muhabbet etmekten bile sıkılıyorum cogu zaman