Aslında konu acıp acmamakta kararsız kaldım. En sonunda acmaya karar verdim. Bir erkek arkadaşım var. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz normalde. Benim oturduğum şehirde onun halası oturuyor. O da tatilde bir hafta on gunluğune geldi halasına ( Carşamba gunu geldi). Bugun onunla bir cafede buluştuk. Oturduk bir şeyler iciyoruz filan. Ben sosyal medyaya fotoğraf koymuştum konum ile birlikte. Telefonun caldı. Bir kız arkam arıyordu. Actım. Nicedays2 sizin cok yakınınızdayız X ile
( Erkek arkadaşı) gelelim mi bir sorun olur mu dedi. Yok canım bir sorun olmaz gelin tabii dedim. Erkek arkadaşım da dedi problem olmaz gelsinler tabii dedi. Geldiler. Bu arada not duşeyim benim kız arkadaşımla siyasi goruşum zıt. Ama bu zamana kadar bir problem yaratmadı arkadaşlığımızı saygı cercevesi icerisinde surdurduk. Benim erkek arkadaşımla siyasi goruşum aynı, kız arkadaşımın da sevgilisiyle siyasi goruşu aynı. Bu arada arkadaşımla sevgilim tanışmıyorlardı bizzat, anca benim anlattığım kadarıyla. Arkadaşımın sevgilisiyle zaten hic tanışmıyorlardı. Geldiler işte dediğim gibi el sıkıştılar tanıştılar. Sonra sohbet acıldı. Erkek arkadaşım bir kelime kullandı laf arasında. O lafı buraya yazamam cunku siyasete girer. Arkadaşımın sevgilisi dedi ki;
"Bu tabiri x goruştekiler kullanır. Sen de oyle misin yoksa?" dedi.
Tabii bunu derken sesi sertti.
Masada bir sessizlik oldu.
Sevgilim dedi ki: " Evet o goruştenim. Fakat bu bana boyle sert cıkmanı gerektirmiyor. Herkes goruşunde ozgurdur." dedi.
" Ozgurluk ozgurluk diye diye ne hale geldik. Bak sen iyi birine benziyorsun, gel bu duşuncelerinden vazgec." dedi arkadaşımın sevgilisi.
Sevgilim de: " Bana bunu boyle dikte edemezsin. Ben senin goruşune mudahale ediyor muyum?" dedi.
Ondan sonra mevzu aldı yurudu. Arkadaşımın sevgilisi yuksek sesle azarlar tarzda konuşmaya başladı. Sevgilim de once sustu en sonunda o da patladı. Karşılıklı tartışmaya başladılar. Tabii herkes bize bakıyor. Benim elim ayağıma dolandı. Sevgilimin adı Ali olsun. Ali lutfen lutfen diye durdurmaya calışıyorum nafile. Bir an arkadaşıma baktım. Hicbir şey yapmıyordu! İnsan bir mudahale etmeye calışır değil mi? Orada oturmuş yabancı biri gibi izliyordu. En sonunda ikisi patladı bağırışmaya başladılar. Arkadaşımın sevgilisi ayağa filan fırladı. Sonra arkadaşımın kolundan tuttu "Yuru, boyle bir insanla daha fazla aynı ortamda kalamayız." dedi. Gittiler. Ben o sırada şok olmuş vaziyetteydim. Gercekten cok zor durumda kaldım. Goruşlerinizi yazar mısınız lutfen