Bu durum normal mi?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bu durum normal mi?
-
03-10-2022, 08:24:05Kızlar size bı konuyu danışmak istiyorum. Erkek kardeşim 2-3 aydır bir kızla konuşuyor ve bugun bir sorun yaşamışlar bana anlattı danışmak icin. Bende fikrimi belirttim ancak kendi kendime acaba yanlış mı duşunuyorum diye de sordum. Mesele şu ki; onlar flort aşamasındalar 2-3 aydır sık sık (haftanın 4-5 gunu) buluşup hergun mesajlasiyorlarmış. Yakınlar yani baya,sevgili gibi olup adı sevgili olmayan evre hani. Neyse işte son zamanlarda kız ara ara tanımadığı erkekleri takip ediyormus. Kardeşim ilk seferlerde bişey dememis ama sonradan fotograf begenmeler de işin icine girince merak edip sormus bunlar kim beğenilesmeye de başladın falan demis. Kız cok sinirlenmiş biz sevgili değiliz karisamazsina getirmiş lafı.Kardeşim de gayet sakin bir şekilde bana gore boyle şeyler uygun değil demiş. Sizce bu normal mi aylarca bir erkekle konuşup,buluşup,vakit gecirip hergun mesajlasip bir yandan da tanimadigin başka erkeklerle sosyal medyadan takiplesmek vs. ? Bana ters geldi kardeşimle konuştum bence de uygun değil dedim ama tabiki sen bilirsin dedim sonucta ikisinin iliskisi ben karışmam asla. Kardeşimin de uzulmesini istemem kendisi cok efendi,kıza karşı hep iyi niyetli olan naif bir insan. Olay olduğundan beri cok sessiz,mutsuz onu boyle gordukce icim parcalanıyor. Normal mi bu olan yoksa ben işin icinde kardeşim de olduğu icin mi boyle duşunuyorum