Dert değil de sohbet amaclı yazıyorum.
Yıllardır yalnızım, karşıma duzgun biri cıkmıyor, cıkana da bakın...
Komşum soyledi, benim fotomu gormuş beğenmiş, cok zenginmiş, benden buyuk, hic evlenmemiş...
İlk soylediğinde dedi ki ablası once benimle sosyal medyadan yazışmak istiyormuş bakalım kafa yapılarına uygun muyum diye?
Ben geciştirdim, yani niye once ben kendimi beğendirmeye calışayım ki bakalım adamı isteyecek miyim dedim. Konuyu kapadım.
Cunku ileri yaslarına gelmiş (tam yasları vermek istemiyorum sanal ortamda herkes okuyabiliyor diye ama 40 yaşın hayli ustu diyeyim siz anlayın

Ve komşum anlatırken sagolsun durust olmam gerekir sana bu kişinin kusurlarını da anlatmaliyim dedi, zor begenirmiş, fazla elestirirmiş, herseyde kusur bulurmuş.
Yahu ben niye başımı yakayım ki dedim,

O zamanlar bu konu kapanmıştı. Bu bey baska birini bulmuş, daha dogrusu ablası bulmustur muhtemelen

Bir suru hediye almış kadina ve pahali seylermis hani zengin ya, simdi ayrilınca onlari istemeyi dusunuyorlarmıs. Komsum anlatiyor bunlari, yahu dedim ayrildilar diye hediye geri istenir mi?
Neyse simdi beyimiz boşa cıkınca tabii yine ben gundeme gelmişim. Komsum mantikli konusuyor diyor ki bak adam cok zengin, bunca yildir yalniz hayat mucadelesi veriyorsun, hep yalniz mi kalacaksin, evet de, onun imkanlarini kullan, ye, ic, gez, ekonomik olarak rahatla, yaninda biri olsun...
En azından bi tanışın, bi şans ver, tanimaya calış eger istemezsen olmaz zaten ama bakarsin icin ısınır dedi.
Hak verdim, tamam benim numaramı ver, bana yazsın, konusalim dedim. Bu arada bana bu beyin fotolarini gosterdi cidden hoş adam, yani carpıci degil ama ben begendim.
Olan şu;
Ablasi demis ki once ben goreyim beğenirsem yazışsinlar

Net kararımı bildirdim. Ben tanışmak istemiyorum dedim. Daha benimle yazısmak icin ablasinin onayini almak zorunda olan bir erkek ilgimi cekmedi diyerek konuyu noktaladım.
Yani kısmetlerim şimdilik boyle, Allah beterinden korusun

*** Dokuzuncu sayfaya guncelleme yazdım.