Merhaba kızlar, 35 yaşındayım nişanlıyım, nişanlımla tam 1 yıldır beraberiz ve 3 ay sonra evleniyoruz. Şimdiye kadar bana hic kotu bir lafı olmadı, gayet ilgili, alakalı, soylediklerime dikkat eden, kırmak istemeyen, değer veren biridir. Bu kadar cabuk nişanlanıp, evlenmek, onun ısrarları sonucu oluyor bu arada. Bugun yemek yerken yanında alkol de alıyorduk ve onun verdiği cesaretle sanırım, aramızdaki konunun akışına gore, ben seni cok sevmiyorum ama seviyorum dedi şok oldum ama o anlamadı devam etti, seviyor muyum tabi ki seviyorum, sevmesem asla evlenmem, az mı seviyorum, hayır hic az değil ama biz seninle kac senedir birlikteyiz ki cok seveceğim dedi, sen de seviyorsun biliyorum ama sen de cok sevmiyorsundur dedi, gercekten şok oldum kızlar.
Tamam, tabi ki 1 yıldır beraberiz , belki de cok sevmek icin yeterli bir sure değil, kişiye gore değişir bu tabi ama yine de oyle de olsa, duymak cok kırıcı oluyor. Kalkalım mı dedim kalktık ama kavga ettik tab,i, kızmama, bozulmama kızdı, tartıştık, kus şekilde ayrıldık bu akşam. Ben şimdi nasıl davranayım? Ne yapayım? Lutfen bana aklı başında , mantıklı birşeyler soyleyin, bundan sonraki tavrım nasıl olmalı? Benim beynim durdu