Cocuğumu kv ye gondermek zorundamıyım
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Cocuğumu kv ye gondermek zorundamıyım
-
03-10-2022, 08:22:32Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var kv ve kp ile yaklaşık 8 aydık konuşmuyorum siyasi bir konudan tartıştık ve kp gorumcem de kendi tarafında olduğu icin benim cocuğuma boyle yapacaksanız gelmeyin bana gelin de lasım değil oğlanda dedi cıktık geldik evimize o gunden sonra gecen bayram eşim annesini aradı sitem etti 2 aydır niye aramadın diye eşimle konuşurken gecen sene benim ailem ile bizim koye gitmiştik yolda kaza yaptık maddi hasar oldu neyseki bunu annesigile demedi eşim bende gorumceme anlatmıştım oda bu siyasi kavga sonrası annesine anlatmış annesi kimi gezdirirken kaza yaptın oyuncu plancı kaza yaptığın niye yardım etmedi falan filan laf saydı bende aldım Telefonu tartıştık baya eşim annesinin gazı ile anneme cephe aldı o maddi hasarlı kazada yardım etmedi cırpındım ben dedi sırf bu yuzden yanı şimdi kısa vadeli eksikleriyle anlattım uzun mevzular zaten sorunum Şu haftaya annesigile gitmeyi duşunuyormuş 2 yaşındaki oğlumu da gotureceğini soyluyor gunu birlik 150 km uzakta koyde oturuyorlar sizce ne yapmalıyım