daha oncede bir cok konuda yazmayı planlayıp hatta yazıp yazıp sonra sildiğim cok oldu. Onlar genellikle ruhsal cokuntulerim, kendime yetemeyişlerimdi. Toparlanabilmiş sayılmam elbet, cunku ailevi sorunlar sıkıntılar her zaman devam ediyor ve korkarım edecekte. Ben olup bitene alışmaya calışıyorum.
Neyse asıl konuya geleyim. Şuan sozlu sayılırım. Evlilik teklifimi 24 kasımda aldım eşsiz bir mutluluktu benim icin. Fakat istemedir tanışmadır vs. şeyleri evlenmemizden 3 ay onceye saklıyoruz cunku uzun surecte aileler işin icine girdiğinde hep sıkıntı oluyor gibi bir duşunce var kafamda.
Evlilikle ilgili zamana ihtiyacımız var birbirimizden yana yada evliliğe hazır hissetme konusunda tamam olsak da benim ve onun hayatında şahsi ve ailevi olarak duzelmesini beklediğimiz durumlar var.
şuan ki fikrimiz ise 1 yıl gibi bir sure icerisinde evlenip buralardan uzaklaşmak, kacmak bile denilebilir. Kucuk bir sahil kasabasında kucuk bir evde mutlu mesut yaşayıp cocuklarımızı buyutmek istiyoruz. Ege'de veya Akdeniz'de tavsiye edebileceğiniz burası guzel burda yaşanır diyebileceğiniz kucuk, sakin mavi-yeşil kasaba onerileri almak istiyorum sizlerden.
yardımlarınız icin şimdiden teşekkurler hepinize opucukler