Arkadaşlar merhaba benim derdin yine kv kp... bir onceki konumu okuyanlar bilir benim kv kp 'le sorunum...
Eşimi aramışlar gorunce uzak yerde oraya gidip 8 9 gun kalacaklarmış donuşte de size gelip 1 hafta kalacağız demişler ama hic sormak yok musait misiniz diye beni arayıp benim fikrimi sormuyorlar da eşim de zaten sabaha kadar uyumuyolar salonda duruyolar demiş yok biz ozledik torunu gelip kalacaz diyomus annesi. Ev 1+1 bebegim 43 gunluk ve cok gaz sancısı var kolik olduğu icin ben bebeğimle salonda duruyorum beşiğini buraya kurduk yatak odası kucuk olduğu icin geceleri sancıdan uyumuyo nerdeyse boyle daha rahat oluyorum gunduzde en azından bebegim uyudukca bende uyuyorum . E şimdi gelecekler 3 kisi her gun sabahın korunde 7 diyince kalkacaklar hizmet bekleyecekler akşam da 10 diyince yatıyorlar ben yatak odasına tıkılıp kalacağım tuvalete gecmek icin bile salondan gecmek gerekiyo.hic duşunmuyorlar evleri kucuk musaitler mi diye rahat ederler mi diye bi de onceki mevzular var yuz yok ne yapmam lazım direk evimiz musait değil desem ben mi kotu olmuş olurum zaten hic ısınmadım sevmiyorumda onlari