Merhaba.
Eşimin is durumu değişti ve haftalik 1 saatlik mesafeye gidip calisiyor bir gunluğune geliyor. Bizde bugun mesajlaşirken konu nerden acıldı bilmiyorum ama eşim erkeklerin coğunun aldatacagini aşık olsa bile bunun farklı bi his olduğunu erkeklerin farklılık aramak icin yaptığıni soyledi bende tabii irdeledim hepte şuphelenirdim kendinden konu ilerledikce bana bi arkadaşım var kadınlar konusunda zaafı olduğunu bunu nasıl cozebileceğini sordu ve arastirmami istedi tabii ben kendin icin soruyosun biliyorum dedim ve ılımlı bi şekilde zorladım cok igrencim benden nefret edersin dedi ben yine de anlatırdim kadınlara zaafım var sexi ni kadın gorduğumde dayanamıyorum hayal ediyorum yabancı kadınları da tabii ama seninle bi alakası yok farklılık duymak ister erkekler diyerek kendini savunuyor ben tabii sordum kac kere birlikte oldun başkalarıyla diye sayısını bilmiyorum dedi evlendikten sonra bir kere oldu o da iki hafta once dedi 3,5 yıldır evliyiz beni iki hafta once biriyle kaldığı yere yakın bi otele birini cağırarak resmen aldattığıni anlattı ben soğuk kanlilikla dinledim amacım destek olmakya ilk defa yabancı biriymis felan fotoğrafını attı sıraya koydukları varmış onları attı sence hangisi olsun dedi dayanamadım bunu da ben soylemeyim dedim ama gercekten delirmis gibiydi beni o kadar sevdiki onun aşkına herkes hayrandi 9 yaşından beri istedi beni hep kiskandiriyordu ama yapabileceğine ihtimal vermemiştim ve 6 aylık bi kızımız var bize bunu yaptığı icin uzuluyor ama elimden bişey gelmiyor diyor hastalık gibi diyor ne yapıcam bi psikoloğa mi gitmeli ben bundan sonra ne yapıcam bilmiyorum lutfen yardım edin. .. onu cok seviyorum biliyorum oda beni cok seviyor nasıl işin icinden cikicaz
Lutfen yardim edin esim kadınlara zaafı olduğunu soyledi ve benden yardım istedi.
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Lutfen yardim edin esim kadınlara zaafı olduğunu soyledi ve benden yardım istedi.