Merhaba arkadaşlar hic aklıma gelmezdi boyle bir konu acacağım. Kızım dort yaşını dolduruyor, oğlum 16 aylık birkac gundur kanamam vardı bugun doktora gittim ve hamile olduğumu oğrendim şu an 122 değerinde bu hafta ici bakılacak dış gebelik normal gebelik mi şu an cok kotuyum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bir haftadır bir işte calışıyorum maddi zor bir donemdeyiz ve de tam dort yıldır cocuk emziriyorum aralıksız vucudun cok yorgun hissediyorum kendimi bu gebelikte korunurken oldu yani normal korunuyorduk uc kere spiral taktırmama rağmen duştu hap kullandım emziren annelere ozel cocuğun devamlı kustu sutten gecmiş hicbir şey tutmadı anlayacağınız ben de ve bu sonucu oldu şimdi ne yapmalıyım arkadaşlar cok kotu bir durumun icindeyim hep buyuk konuştum konuda kesinlikle kurtajı istemem diyordum ama bununla beraber psikolojik cok zorlanırım gibi geliyor artı iş hayatım tabii ki tamamen bitireceğim ama onemlisi bu değil yani cok muhim bir karar her acıdan vicdanen kesinlikle rahat olmayacağım diğer turlu ama doğursam da bir cok şey hayatında cok değişecek bi yandan vicdanı kaldırmak zor ama şartlarımda ağır siz olsanız napardınız uc kucuk cocuk nasıl olur ? Kurtaj tecrubeleri olanları da okumak isterim.