Nasıl etmeli,ne yapmalı bi akıl lutfen
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Nasıl etmeli,ne yapmalı bi akıl lutfen
-
03-10-2022, 08:20:20iyi akşamlar kızlar forum da gezdim de eski sevgililer kıymete binmiş.benim başımda da var.eşimin eski sevgilisiyle konuştuğunu oğrendim kısa bir sure once. Artık daha once de konuşuyolarmıydı ben mi yakaladım bilmiyom.şuphelenip fatura gecmişine baktım sadece benim gorduğum gun vardı.eşimle zaten aramız soğuktu ben daha cok maddiyata dayandırıyordum hatta konuştum aramızın kotu olduğunu bunun sebebini sordum,benim bundan duyduğum rahatsızlığı soyledim hatta bole giderse ayrılmak istediğimi soledim 2yaşında da bir oğlum var.bana sadece”sacmalıyorsun dedi gecti.ama ben o gunden sonra taktım bole olmucak bole olmucak aileme soylemeyi duşundum hatta 15tatilde ailemin yanına gidince onlarla konuşacaktım ama malesef babamı kaybettim 4hafta olucak annemi yanıma aldım yoksa aklım kalıcaktı onda.eşimin bu hareketini de 1 hafta once oğrendim annem yanımda bişi yapamıyorum eşime de solemedim ama anladı onunla konuşmadığım icin.kadın cok kotu surekli ağlıyo .ee ben babama mı yanayım koca olacak adamın hareketine mi yanayım.insan bu kadar karaktersiz olabilir mi ben her gun ağlıyom babam olmuş sen git eski sevgilinle konuş.en hassas zamanımkızlar uzattım kusura bakmayın ben şimdi nasıl hareket edeyim annem hep ağlıyo hep ağzında babam ben şimdi ayrılmak istediğimi nasıl soleyim kadın bu kadar kotuyken bi de ben nasıl yaklaşayım bana bi akıl verin kadın bi de bana uzulcek.once bi psikoloktan mı fikir alsam nasıl yaklaşmam gerektiğini bilemedim ki aynı evdeyiz hala.